• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart
  •  

Originele Mercedes-Benz onderdelen

Zoekt u originele Mercedes-Benz onderdelen? Dan staan wij uiteraard voor u klaar. Of u nu particulier of zakelijke afnemer bent,we helpen u graag!

Particuliere klanten

Bent u als particulier op zoek naar originele onderdelen voor uw Mercedes-Benz of smart? Wensink Mercedes-Benz levert alle originele onderdelen. U kunt het gehele assortiment van originele onderdelen, ReMan onderdelen, accessoires, onderhoudsmiddelen en merchandise artikelen bestellen bij de onderdelenbalies van een van onze vestigingen.


Bestel in onze webshop 

Liever online bestellen? Bezoek dan eens onze Wensink Mercedes shop. Daar vindt u een uitgebreid aanbod van nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz onderdelen en accessoires. Van dakdragers tot velgen en navigatiesystemen. En bovendien, ook niet geheel onbelangrijk, scherp geprijsd!

Zakelijke klanten

Speciaal voor zakelijke afnemers hebben Wensink en Mercedes-Benz PartsPro ontwikkeld. Dit is een erkenning van onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide aanbod aan ondersteunende services. De partsmedewerkers van Wensink Mercedes-Benz zijn dan ook door Mercedes-Benz Nederland gecertificeerd met het PartsPro certificaat. 


Voordelen PartsPro

PartsPro is speciaal gericht op de zakelijke klant die bedrijfsmatig originele Mercedes-Benz onderdelen bestelt. Partspro kent een aantal specifieke voordelen voor de zakelijke klant, welke we hieronder graag voor u op een rijtje zetten: 
  • 24/7 online bestellen 
  • bezorgdienst 
  • snelle afhaalservice 
  • technische ondersteuning
  • garantie op alle geleverde onderdelen

Meer informatie

Arnold Riemeijer
Accountmanager Zakelijk Parts
T: 06-293 41 153

E: arnold.riemeijer@wensink.nl 

Aanmelden en inloggen Mercedes WebParts

Aanmelden voor Mercedes WebParts is erg gemakkelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met onze accountmanagers. Zij voorzien u van een online registratieformulier waarin u uw gegevens kunt invullen.

Zodra u bent aangemeld, kunt u inloggen met deze link. U komt nu terecht in een persoonlijke shopomgeving waar u direct kunt beginnen met het bestellen van originele onderdelen, 24 uur per dag, zeven dagen in de week!

> Inloggen Mercedes WebParts


Mercedes-Benz Exterieuronderdelen


Mercedes-Benz originele onderdelen garanderen maximale bescherming voor inzittenden en voetgangers. 

Alle onderdelen worden intensief getest en zijn perfect op elkaar afgestemd. Dat geldt met name voor het exterieur van uw Mercedes.

Meer over Mercedes-Benz exterieuronderdelen


Mercedes-Benz onderhoud

Een van onze belangrijkste veiligheidssystemen is onderhoud. Wanneer dit regelmatig wordt uitgevoerd, 

blijft niet alleen de veiligheid van uw Mercedes-Benz gewaarborgd maar ook uw mobiliteit en het waardebehoud van uw model.


Meer over Mercedes-Benz onderhoud

 

Waar bent u naar op zoek?