24 uur per dag service

De titel van deze pagina zegt alles: 24 uur per dag service. Overal in Europa staat Mercedes-Benz 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar. De meeste problemen worden ter plekke opgelost. Wanneer dit niet mogelijk is wordt uw voertuig naar de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer gebracht. Voor u wordt direct vervangend vervoer geregeld. U kunt er dus 100% zeker van zjn dat u altijd op uw plaats van bestemming aankomt. En dan is een fijn gevoel, toch?

Wat houdt de service in?
Wij willen u graag voorzien van de perfecte rijervaring. De Mercedes-Benz Service24 zet een grote stap in die richting. Waarom? We zetten alle voordelen graag voor op een rijtje:


  • Individuele hulp bij noodgevallen;
  • Advies op basis van de gestelde technische diagnose;
  • Op gang brengen van hulpmaatregelen;
  • Sturing en coŲrdinatie van de vervolgreis;
  • Goed getrainde en gespecialiseerde Mercedes-Benz technici.

Hoe kom ik in contact met de service?

Het is natuurlijk belangrijk dat u weet hoe u van deze service gebruik kan maken. In contact komen met het Mercedes-Benz Service Center is enorm gemakkelijk: uw auto heeft een geÔntegreerde service die u rechtstreeks met hen verbindt! Met ťťn druk op de knop bent u verbonden met het Service Center. Indien u dat wenst, kunt u ervoor kiezen om direct uw voertuiginformatie en locatie te sturen. Dit maakt het mogelijk om enorm snel te reageren op uw oproep, zodat u binnen een mum van tijd weer op weg bent.

U kunt het Service Center ook bereiken door met uw telefoon te bellen. Bel naar het gratis telefoonnummer 00 800 1 777 7777 en Mercedes-Benz schiet u direct te hulp. Bellen met uw mobiele telefoon brengt kosten met zich mee. In niet-aangesloten Europese landen kunt u bellen met  +31 (0)20 654 52 77.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart