De Vito

Gesloten Bestelwagen

Vito Gesloten Bestelwagen

De Vito. Runs om ambition. 

Zoekt u een voertuig dat altijd inzetbaar is? Gaat u nieuwe uitdagingen niet uit de weg? Gaat u altijd doelgericht te werk? Dan past de Vito uitstekend bij u. De Vito brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. De Vito is namelijk toonaangevend als het om efficiëntie, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid gaat. Dit model is immers door een echte bedrijfswagenspecialist ontwikkeld.


Vooraad nieuwe Mercedes-Benz Vito gesloten bestelwagen


Vooraad gebruikte Mercedes-Benz Vito gesloten bestelwagen


Met een brandstofverbruik vanaf 5,7 l per 100 km [Vito Gesloten Bestelwagen en Vito Mixto 116 CDI met BlueEFFICIENCY-pakket in combinatie met 7G-TRONIC PLUS en registratie als bedrijfswagen (N1). Brandstofverbruik gecombineerd: 5,8–5,7 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 153–150 g/km]1 [*] is hij rendabeler dan ooit en draagt hij met elke kilometer duurzaam bij aan uw succes. Bovendien beschikt de Vito over innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zodat u nóg veiliger op uw bestemming aankomt. Ook wat betreft soorten aandrijving is zijn aanbod uniek: voorwiel-2, achterwiel- of vierwielaandrijving – u vindt wat u nodig hebt.

Een dicht netwerk van Mercedes-Benz dealers zorgt er met een groot aanbod services voor dat uw Vito zijn betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op de Mercedes-Benz Service. Deze kent uw voertuig het beste. Zo blijft de Vito een waardevolle partner.


1. Vito Gesloten bestelwagen en Vito Mixto 116 CDI met BlueEFFICIENCY-pakket in combinatie met 7G-TRONIC PLUS en registratie als bedrijfswagen (N1). Brandstofverbruik stadsverkeer/buiten de bebouwde kom/gecombineerd: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 153–150 g/km. De werkelijke verbruikswaarden zijn o.a. afhankelijk van het voertuiggewicht en de gekozen uitrustingen.

2. De Vito Mixto met voorwielaandrijving en registratie als personenwagen (M1) is met ingang van juni 2018 in bepaalde landen tijdelijk niet leverbaar. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie hierover.

Andere carrosserievarianten

Vito Tourer

Vito Dubbelcabine

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart