16 maart 2018

Sebo Personeelsdiensten neemt 5 Citans en 1 Vito in ontvangst


De verkopers van Wensink worden geacht het veld in te gaan om de bedrijven rondom de verschillende vestigingen te laten zien wat hun bedrijfswagens zoal voor hen kunnen betekenen. Erop uit dus! Darko van Pijkeren, verkoper Mercedes-Benz Vans in Zwolle, liet dat zich geen twee keer zeggen en ging op pad. 


Darko legt uit: “Ik zag geregeld busjes van Sebo Personeelsdiensten in IJsselmuiden rond rijden. Doordat ik zelf in IJsselmuiden woon, was de stap extra snel gemaakt en besloot ik er eens op de koffie te gaan om de Mercedes-Benz Citan te laten zien aan de wagenparkbeheerder.” Want, zo vervolgt hij: “De Citan is een ideale stadsbestelwagen en is niet alleen erg wendbaar, maar biedt ook voldoende ruimte binnenin. Daarnaast is de Citan erg aantrekkelijk als het gaat om brandstofverbruik. Ideaal voor Sebo dus!” 


Dat moet een grapje zijn
Gerrit Wolf, wagenparkbeheerder bij Sebo Personeelsdiensten vertelt: “Darko bood me aan een half jaar proef te rijden in de Citan. Daarbij stelde hij een proefleasetarief voor waarvan ik aanvankelijk dacht dat hij een grapje maakte. Zů aantrekkelijk! We hoefden er niet heel lang over na te denken en besloten de Citan een half jaar te proberen.”


De Citan viel bij het personeel van Sebo, naar eigen zeggen, in de smaak. Daarnaast was een deel van het wagenpark aan vervanging toe. “Uiteraard hebben we ook nog wat andere partijen met een offerte laten komen, maar deze kwam het beste uit de bus vanwege de prijs-kwaliteitverhouding”, vertelt Gerrit.


Vakmanschap in huis
Nu, een paar maanden later, heeft Gerrit de sleutels van 5 Mercedes-Benz Citans ťn een Mercedes-Benz Vito in ontvangst mogen nemen van zijn dorpsgenoot. De 5 Citans zijn door Wensink Bedrijfswageninbouw voorzien van standaard aftimmering aan de binnenkant. 


Maar, zo legt hij uit: “Ik heb zelf ook een aantal jongens met heel wat kennis en kunde als het aankomt op timmerwerk in huis. En hoe kunnen ze nou meer feeling krijgen bij onze gloednieuwe bedrijfswagens dan door er zelf een handje aan mee te helpen? Daarom hebben enkele van onze timmerlieden de Citans zelf voorzien van lades en dergelijke”.


Darko van Pijkeren is enthousiast: “Ik ben blij een bijdrage te mogen leveren aan het vernieuwen van het wagenpark van Sebo Personeelsdiensten.”


Sebo Personeelsdiensten

Sebo Personeelsdiensten is een uitzendorganisatie en brengt medewerkers in de land- en tuinbouw, bouw, infra, groen en transportsector ťn bedrijven die naar hen op zoek zijn samen. Het bedrijf heeft vestigingen in IJsselmuiden, Nijkerk, Balkbrug, Markelo en Assen. Het wagenpark van Sebo Personeelsdiensten bestaat uit ruim 70 eenheden. 

 

Meer nieuws...

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart