Mercedes-Benz Certified.

Hťt kwaliteitslabel voor gebruikte Mercedes-Benz bestelwagens.


Bestelwagens met ervaring

Bent u op zoek naar een bestelwagen tegen en zo scherp mogelijke prijs, maar wel met de kwaliteit die u van een gloednieuwe Mercedes-Benz mag verwachten? Dan is een bestelwagen met het label Certified kwaliteitslabel iets voor u! Want ook in z'n tweede leven biedt een bestelwagen van Mercedes-Benz u kwaliteit, comfort en rendement. 

 


Bekijk de voorraad  


Inruilvoorstel aanvragen


Voordelen Certified 

Onze gebruikte bedrijfswagens zijn de perfecte keuze wanneer u een voordelige en krachtige bedrijfswagen wilt rijden. Met het Certified kwaliteitslabel heeft u de volgende zekerheden:

  • Garantie. U heeft minimaal twaalf maanden garantie.
  • Voertuighistorie. We weten alles van de bestelwagen! Of het nu gaat om de kilometerstand, eerdere ongevallen of schade. 
  • Grondige check. De bestelwagen is grondig gekeurd op 110 punten.
  • Pechhulp. Minimaal 12 maanden MobiloVan pechhulp, ook in het buitenland.
  • Zekerheid. De wagen is voorzien van APK en de Nationale Auto Pas;
  • Onderhoud. De bestelwagen heeft geen onderhoud nodig gedurende de eerste 6 maanden na aankoop of de eerste 10.000 km na aankoop.
  • Service. U kunt rekenen op het landelijke servicenetwerk van Mercedes-Benz.
  • Aanvullende mogelijkheden. Denk hierbij aan verzekering en financiering.

* Vraag onze verkoopadviseur naar de voorwaarden.


Mercedes-Benz Certified: risicoloos en voordelig

De aanschaf van een gebruikte Mercedes-Benz bestelwagen is voordelig en daarnaast zonder risico. Dit durven wij te garanderen omdat elke gebruikte bestelwagen die wij aanbieden onder het Mercedes-Benz Certified label op 110 punten grondig is gecontroleerd. Daarnaast kennen wij de complete voertuighistorie, zodat de bestelwagen geen geheimen voor ons heeft. Maar ook na de aankoop bent u vrij van zorgen: elke bestelwagen met het Certified label is verzekerd van minstens twaalf maanden garantie!


Meer dan alleen een bedrijfsauto

Natuurlijk houdt het hier niet op. Wij willen u namelijk meer geven dan slechts een mooie bestelwagen. Wij verzorgen graag uw complete rijervaring. Daarom heeft u 24 uur per dag elke dag van elke week de beschikking tot het uitgebreide servicenetwerk van Mercedes-Benz. Waar u ook bent en wat er ook gebeurt, u zal nooit zonder hulp komen te staan.


Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over gebruikte bestelwagens met het Certified kwaliteitslabel? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij helpen u graag. Aangenaam!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart