De nieuwe Actros tot 250 ton

De nieuwe dimensie in zwaar transport


De nieuwe Actros SLT

De nieuwe dimensie in zwaar transport

De nieuwe Actros SLT: voor vrachten tot 250 ton een nieuwe dimensie in transport. Speciaal ontwikkeld voor zware en omvangrijke lasten. De SLT is niet alleen sterk, maar ook comfortabel. De nieuwe comfort-bedden van 2200 mm bij 750 mm geven de gelegenheid tot een rustgevende en verkwikkende slaap. Er is zelfs een waterpas instelbaar tweede comfortbed mogelijk. Daarnaast biedt de cabine veel opbergruimte. 


De herontworpen cabine verzekert een fijne werkervaring. De cabine is namelijk gemaakt vanuit het oogpunt van de bestuurder. Alle schakelaars zijn overzichtelijk opgesteld en alle opbergvakken liggen binnen handbereik. Dit geeft een intuÔtieve en ontspannen rijervaring.


Er zijn ook vele extra opties mogelijk. Zo kunt u de truck geheel aanpassen aan uw rijstijl en behoeften. Er zijn bijvoorbeeld 2 cabinevarianten mogelijk. Ook kunt u diverse koelvakken aan de wagen toevoegen en bestaat er een multifunctionele sleutel, waardoor u alle comfort letterlijk in uw hand neemt. Bekijk alle mogelijkheden hier.


Omdat de Actros SLT enorme vrachten vervoert, moet de wagen enorm veilig zijn. Daarom is hij uitgerust met een speciaal, robuust onderstel-, vering- en chassisconstructie. Hierdoor blijft de wagen ook bij maximale belasting stabiel op de weg.


Wilt u graag meer informatie over de Mercedes-Benz Actros SLT? Dan kunt u terecht op deze pagina . Ook kunt u ons altijd bellen, of langskomen in onze dichtstbijzijnde vestiging. Aangenaam!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart