De Actros

Het begin van een nieuwe dimensie


De Actros

Het begin van een nieuwe dimensie

Aan een truck die internationale afstanden moet afleggen, stelt u speciale eisen. De truck moet comfort bieden, zowel tijdens het rijden als buiten het werk om. Daarnaast is het belangrijk dat de truck rendabel rijdt, juist tijdens de langste ritten. Wij stellen u voor aan de Actros: de innovatieve truck van Mercedes-Benz, speciaal ontwikkeld voor lange afstanden. 


De nieuwe Actros brengt u vooruit. Niet alleen qua kilometers, maar ook qua rijdynamiek, comfort en rendabiliteit. De nieuwe Actros is een vooraanstaande wagen in zijn klasse. De nieuwste technische innovaties maken uw ritten zuiniger en de truck is compleet aanpasbaar aan uw wensen en rijstijl. U krijgt bijvoorbeeld de keuze uit vijf cabines met in totaal elf cabinemogelijkheden. Maar ook de standaardspecificaties van de nieuwe Actros zijn toonaangevend:  een standaard schakelautomaat, nieuw ontwikkelde bedden en een krachtige Euro V-motor. 


 Voor aanvullende informatie over de Actros 


aanvullende informatie


Wensink Carbon Edition

Nu bij aanschaf van de Mercedes-Benz Actros Wensink Carbon Edition een gratis carbon- en leer interieurpakket en zwarte tranenplaat op het chassis.


Bekijk direct de Carbon Edition actie    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart