Internationaal transport

Wanneer u internationale afstanden moet afleggen, al dan niet met zwaar transport, heeft u een truck nodig met speciale vaardigheden. U bent op zoek naar een extreem krachtige en comfortabele wagen. Het liefst ťťn die ook nog eens voordelig rijdt. Maak kennis met de Mercedes-Benz Actros: de truck voor internationaal transport, nu beladen met de nieuwste technologieŽn en het hoogste rijcomfort. 


Internationaal transport: de Mercedes-Benz Actros

Wanneer het gaat over internationaal transport, is de Mercedes-Benz Actros het antwoord op praktisch elke vraag. De ruime cabine biedt comfort tijdens de langste reizen. De truck rijdt veiliger en makkelijker dan veel andere trucks in zijn soort. Ook is hij voordeliger. Dankzij de nieuwste technische innovaties van Mercedes-Benz is het rendement van de Actros hoger dan ooit tevoren. En dankzij het brede scala aan uitrustings- en uitvoeringsmogelijkheden is uw truck perfect geconfigureerd voor uw voorkeuren tijdens lange ritten.


Zwaar transport: de Actros SLT

De Actros SLT: een krachtige truck, volledig afgestemd op zwaar transport tot 250 ton. De cabine is een stabiele werkomgeving en tegelijkertijd een comfortabele woonruimte. De krachtige Euro VI-motoren, automatische Mercedes PowerShift 3 transmissie en turbo-retarder-koppeling maken de Actros SLT perfect geschikt voor het transport van bijzonder zware en grote ladingen.


Heeft u een betrouwbare wagen nodig voor zwaar, internationaal transport? Lees dan meer over de Actros en de Atros SLT. U kunt ook contact met ons opnemen, of langskomen in onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij helpen u graag. Aangenaam!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart