Arocs

Bouwvoertuigen. 18-41 ton.


De nieuwe Arocs

Voor anderen is het een bouwplaats, voor u een speelplaats. De Arocs van 18 tot 41 ton.

Trekker, bakwagen, betonmixer of zware kipper: zowel de wegvoertuigen als de varianten met aandrijving op alle wielen van de Arocs bieden voor elke uitdaging in het bouwtransport een robuuste en duurzame oplossing.


Een harde werker. Maar wel met comfort.

De robuustheid en belastbaarheid van de Arocs worden in alle cabines weerspiegeld. In de duurzame, uit 100 % volledig verzinkt plaatstaal vervaardigde ruwbouw van de cabines en in het atletische, krachtige design. Voor een hoog rij- en werkcomfort zorgen bijvoorbeeld drie cockpitvarianten met een multifunctioneel stuurwiel, automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 en een uitgebreid assortiment brede, comfortabele stoelen. Unieke connectiviteit, uitrustingen als de nieuwe MirrorCam en de elektrisch bediende parkeerrem dragen bij aan nůg meer rij- en werkcomfort.


Meer weten over de Arocs Neem contact op


De Arocs in ťťn oogopslag.


Robuustheid.

De robuustheid en belastbaarheid van de Arocs worden in alle cabines weerspiegeld. In de duurzame, uit 100 % volledig verzinkt plaatstaal vervaardigde ruwbouw van de cabines en in het krachtige design.

EfficiŽntie.

RoadEfficiency brengt bij elkaar wat bij elkaar hoort. Door een lage kilometerkostprijs met een hoge veiligheid en maximale inzetbaarheid te combineren. Voor nůg efficiŽnter transport.


Betrouwbaarheid.

Om ervoor te zorgen dat onze trucks aan uw eisen voldoen, worden tijdens de productie altijd de strengste kwaliteitsnormen gehanteerd.  Met andere woorden: 'Trucks you can trust'.


Technische gegevens.

De Euro VI-motoren van de Arocs beschikken over geavanceerde techniek waarmee een vermogen tot 460 kW (625 pk) en een maximumkoppel van 3000 Nm kunnen worden gerealiseerd.                                     

De beste plaats is voor de chauffeur gereserveerd.
Hoge rij- en werkcomfort voor de chauffeur.          

Al bij de eerste proefrit, maar ook na ontelbare ritten, laten de cabines van de Arocs zien wat de kenmerken van een moderne werkplek zijn. Met een goede ergonomie, een optimale functionaliteit en vele praktische details, waarmee het zware werk lichter wordt.

 

Hoge veiligheid.

Veilig aankomen – dankzij innovatieve assistentiesystemen die de rijveiligheid verhogen en de chauffeur actief ondersteunen, het voertuig en de lading ontzien en zo bijdragen aan meer efficiŽntie. Elke rit weer.
EfficiŽnter rijden met Predictive Powertrain Control. 

Dankzij de Predictive Powertrain Control, die nu tot de standaarduitrusting behoort, kan met de Arocs nůg meer brandstof worden bespaard, niet alleen op de snelweg maar ook op provinciale wegen en in het stadsverkeer. Het systeem integreert een op de topografie afgestemde rijstijl in de automatische transmissie. Hierdoor is in combinatie met een nauwkeurig afgestemde schakelstrategie een brandstofbesparing tot 5 % mogelijk

Al overtuigd van de Arocs?

Bent u al overtuigd ůf wilt u zichzelf informeren van het werk- en rijcomfort van de nieuwe Arocs? U kunt ons altijd bellen, of langskomen in onze dichtstbijzijnde vestiging om u vrijblijvend te adviseren. Aangenaam!


Bekijk onze vestigingen  Neem contact op

 


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart