• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Accessoires

Actros, Atego, Arocs: wij hebben originele accessoires op maat met de in de praktijk beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz, afgestemd op uw vele uiteenlopende wensen. Talloze speciale opties kunnen heel eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities achteraf worden ingebouwd : 


Lederen dashboard / deurgrepen

De beste plaats is voor de chauffeur gereserveerd. Maak je werkplek nu helemaal af met lederen details, zoals met een met leer bekleed dashboard en deurgrepen. Een luxe uitstraling klaar voor ontelbare ritten. 


Pakketprijs vanaf € 1499,-  incl. montage excl. btw

Mercedes-Benz verstralers

Mercedes-Benz verstralers in zonneklep/ verstralers zonneklep UNI

De verstralers of werklampen zorgen voor een optimale lichtverspreiding en verbeteren het zicht. Krijg nu nog meer extra zicht met deze Angry Moose verstralers. Ook kunt u kiezen voor een originele Mercedes-Benz zonneklep met verstralers die vaak terug te zien is op de special editions zoals de edition one. 

De zonneklep verstralers UNI is er vanaf € 1250,- incl. montage excl. btw (links)  De Mercedes-Benz verstralers (rechts) zijn er vanaf € 1480,- voor de Bigspace + GigaSpace en vanaf € 1505,- voor de StreamSpace incl montage excl btw

Windgeleiders voor de zijruiten

De aerodynamisch geoptimaliseerde, getinte of transparante set voor de chauffeurs- en bijrijderszijde zorgt ervoor dat er met open ruiten kan worden gereden zonder dat het gaat tochten.


Vanaf € 163,-  incl. montage excl. btw

Led-sfeerverlichting

Led-sfeerverlichting verhoogt dankzij verschillende toepassingsmogelijkheden het rij-, werk- en wooncomfort. Dit zorgt voor betere oriëntatie in de cabine en een aangename sfeer.


Vanaf  650,-  incl. montage excl. btw 

Chromelook op camera

Maak je MirrorCam nog completer in chroom, een alternatief voor de standaard zwarte afwerking. Voor een geheel eigen look and feel.


Vanaf € 450,- incl. montage excl. btw

Actros naafdoppen

Omdat elk detail telt: naafdoppen beschermen de velg en velgmoeren tegen beschadigingen en brengen accenten aan op de nieuwe Actros. (22,5 inch) Voor zowel de voor- als achteras.

Gepolijst vanaf € 110,- incl. montage excl. btw

Zwart vanaf € 160,- incl. montage excl. btw

 

Waar bent u naar op zoek?