• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Originele onderdelen

Mercedes-Benz originele onderdelen geven u het voordeel van meer dan honderd jaar ervaring in de bouw van voertuigen en onderdelen. Ze overtuigen door hun buitengewone kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Bovendien zijn originele onderdelen bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid in combinatie met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Originele Ruilonderdelen ReMan

Ook wanneer een Mercedes-Benz ouder wordt, zijn de meeste onderdelen nog in uitstekende staat. Daarom nemen we elk defect onderdeel van u terug. U ontvangt daarbij een creditnota voor de waarde van het door u geretourneerde oude onderdeel op uw rekening, goed voor een hersteld en gecontroleerd origineel ruilonderdeel van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz WebParts

Met WebParts bieden wij u de mogelijkheid Mercedes-Benz originele onderdelen snel en eenvoudig via internet te bestellen - tegen condities die wij graag samen met u vastleggen. Bovendien hebt u toegang tot de elektronische onderdelencatalogus (EPC) van Mercedes-Benz en daarmee keuze uit meer dan 390.000 Mercedes-Benz originele onderdelen die permanent op voorraad zijn.

Accessoires

Actros, Atego, Arocs of Axor: wij hebben originele accessoires op maat met de in de praktijk beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz, afgestemd op uw vele uiteenlopende wensen. Met onze praktische en fascinerende oplossingen voor nog meer comfort, visuele verfraaiing en veiligheid kunt u uw voertuig geheel naar eigen wens uitbreiden. Wij garanderen de hoge kwaliteitsnorm die u van Mercedes-Benz verwacht.

Mercedes-Benz Uptime

Alleen onderweg levert een truck geld op. Met het intelligente netwerk verhoogt Mercedes-Benz Uptime de beschikbaarheid, diagnosticeert continu de status van het voertuig en de aangekoppelde trailers en geeft concrete adviezen over hoe te handelen. Zo wordt tot dusver ongepland werkplaatsbezoek inplanbaar, waardoor voertuigen sneller weer inzetbaar zijn.

 

Waar bent u naar op zoek?