Service bij Wensink

Onbezorgd rijden, dat is waar een aangename rijervaring om draait. Ook in een Truck. Wensink helpt u graag aan een onbezorgde rijervaring met een breed aanbod dealeronderhoud.

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maken voor uw Fuso of Mercedes-Benz Truck bij Wensink kan op de manier die u zelf het prettigste vindt. Er zijn veel verschillende zaken waar u het onderhoud van uw auto kunt laten uitvoeren. Het onderhoud bij ons laten uitvoeren biedt u een paar zekerheden. Wij zijn als officiële Mercedes-Benz dealer namelijk uitgerust met de nieuwste kennis en apparatuur om uw auto vakkundig en bovendien met originele onderdelen te herstellen.

Service voor uw truck

Wanneer u onderhoud en service bij Wensink Mercedes-Benz laat uitvoeren, bent u verzekerd van goede en eerlijke hulp. Wij werken effectief en professioneel, zodat uw truck snel weer in topconditie is en voor u klaar staat om weer in gebruik te nemen. Daarnaast zijn wij bijna altijd open: van maandag tot en met vrijdag zijn onze vestigingen 22 of 24 uur per dag geopend! 

Onderdelen & Accessoires

Mercedes-Benz onderdelen geven u het voordeel van meer dan honderd jaar ervaring in de bouw van voertuigen en onderdelen. Ze overtuigen door hun buitengewone kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Bovendien zijn de onderdelen bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid in combinatie met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Mercedes-Benz FleetBoard

Het beheer van uw wagenpark is niet eenvoudig. Prijsdruk, te weinig tijd, concurrentie, stijgende kosten en steeds minder gekwalificeerde medewerkers behoren tot de uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd.

Service 24h

Tijd is kostbaar. Ongewenste stilstand kan veel stress en zorgen met zich meebrengen. Gelukkig staat de Mercedes-Benz Service24h organisatie 24 uur per dag voor u klaar, 365 dagen per jaar. Hierdoor bent u zo min mogelijk tijd kwijt tijdens onderhoud en service aan uw trucks.

Mercedes-Benz Uptime

Alleen onderweg levert een truck geld op. Met het intelligente netwerk verhoogt Mercedes-Benz Uptime de beschikbaarheid, diagnosticeert continu de status van het voertuig en de aangekoppelde trailers en geeft concrete adviezen over hoe te handelen. Zo wordt tot dusver ongepland werkplaatsbezoek inplanbaar, waardoor voertuigen sneller weer inzetbaar zijn.

 

Waar bent u naar op zoek?