Nieuws

Eerste Actros voor Fabriek van "Palty" producten B.V.

Recentelijk heeft Palty Dronten haar eerste Mercedes-Benz Actros in haar wagenpark mogen verwelkomen. Mede door de actie van vier jaar langs..

Lees meer

Maak exclusief kennis met de nieuwe Mercedes-Benz Actros!

De nieuwe Actros van heel dichtbij bekijken? Dat kan op zaterdag 6 april tijdens de introductie in onze vestiging in Nijmegen, ter ere van ons..

Lees meer

Wensink Apeldoorn levert Actros met oplegger aan varkenshandel Voorsterland

Donderdag 7 februari nam Jos ter Riele van varkenshandel Voorsterland de sleutels in ontvangst van een Mercedes-Benz Actros 1945 MLS met..

Lees meer

Wensink Trucks valt in de prijzen

Op dinsdag 11 december was het zover: de jaarlijkse Award uitreiking van Mercedes-Benz Trucks Nederland. Verschillende Mercedes-Benz..

Lees meer

De zwaarste Arocs voor bergingsbedrijf Stouwdam

Kraan- en Bergingsbedrijf Stouwdam uit Oldebroek heeft onlangs een vierassige Mercedes-Benz Arocs 4463 L in gebruik genomen. Deze truck is..

Lees meer

Eerste LZV van Zorgboodschap geleverd door Wensink Mercedes-Benz

Joost Laponder, verkoopdirecteur trucks bij Wensink Mercedes-Benz, heeft op donderdag 11 oktober de sleutels van een gloednieuwe Actros..

Lees meer

Wensink Mercedes Trucks valt 2 keer in de prijzen met de beste service

Reden voor een feestje voor de medewerkers van de truckwerkplaatsen van Wensink Apeldoorn en Harderwijk. In het kader van De Perfecte Service..

Lees meer

De Transport Compleet Vakbeurs was een groot succes!

Wensink Trucks was op 13, 14 en 15 maart aanwezig op de Transport Compleet vakbeurs. Alle partijen in en liefhebbers van de transport- en..

Lees meer

Daimler presenteert eActros

De Mercedes-Benz elektrische vrachtwagen illustreert de fascinerende mogelijkheden van connectiviteit, elektrische aandrijfsystemen,..

Lees meer

Mercedes-Benz Trucks vertegenwoordigd door Wensink Automotive en Baan Trucks

Mercedes-Benz wordt op Transport Compleet 2018 Hardenberg vertegenwoordigd door Wensink Automotive en Baan Trucks. De stand van Mercedes-Benz..

Lees meer

Feestelijke onthulling Mercedes-Benz Actros voor Westerman Multimodal Logistics

Tijdens de kerstbijeenkomst werden de eerste Actros 2132 LS en 1845 LS trucks in de nieuwe huisstijl van Westerman Multimodal Logistics..

Lees meer

Introductie X-Klasse en Dakar truck was een groot succes!

Afgelopen vrijdagavond 8 december vonden, ondanks het winterse weer, meer dan 400 geïnteresseerden hun weg naar Wensink Mercedes-Benz Zwolle...

Lees meer

Wensink Mercedes-Benz Trucks valt 2 keer in de prijzen

In het kader van het klanttevredenheidsprogramma 'De Perfecte Service' worden de best presterende Mercedes-Benz Truck dealers beloond met een..

Lees meer

Wensink helpt leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen bij verkeersles over de dode hoek

Op donderdag 30 november hebben de groepen 7 en 8 De Hovenschool uit Deventer een dode hoekles gevolgd. Wensink Mercedes-Benz Deventer en..

Lees meer

12 Mercedes-Benz Antos 1842L voor Holland Food Service

24 november 2017 - Holland Food Service vervangt wagenpark door 12 Mercedes-Benz Antos 1842 L 4x2 koelwagens van Wensink.

Lees meer

Wensink levert drie Mercedes-Benz Antos bakwagens aan Timmerman Transport Staphorst

Wensink Zwolle heeft onlangs de eerste van drie Mercedes-Benz Antos bakwagens geleverd aan Timmerman Transport in Staphorst. Het..

Lees meer

Mercedes-Benz Trucks presenteert de Actros SilverStar Edition op de mobiliteitsRAI!

Mercedes-Benz heeft speciaal voor de Nederlandse markt een unieke uitvoering van de Actros ontworpen. Vanaf nu is de Actros SilverStar Edition..

Lees meer

Wensink Autoschade Apeldoorn opnieuw Mercedes-Benz Erkend Schadehersteller

Wensink Autoschade in Apeldoorn heeft recentelijk opnieuw het certificaat Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel in ontvangst genomen. Na een..

Lees meer

Wensink levert 6 Actrossen en 2 Sprinters af bij Houtman Transport

Houtman Transport in Heerde kocht zes Actrossen en twee nieuwe Sprinters bij Wensink Mercedes-Benz in Zwolle. De splinternieuwe trucks zijn..

Lees meer

Eerste Mercedes-Benz Arocs zes-asser in Nederland voor Faber Betonpompen

Faber Betonpompen uit Zoeterwoude nam onlangs derste Mercedes-Benz Arocs zes-asser in Nederland. Lees verder...

Lees meer

Unieke aflevering: Wensink levert 100 trucks aan Wolter Koops

Harderwijk/Zeewolde - Een mijlpaal voor Wensink Harderwijk: in ruim twee maanden tijd leverde de Mercedes-Benzdealer honderd Mercedes-Benz..

Lees meer

Eerste Fuso E-cell

Vorige week startte de eerste Duitse test met een volledig emissieloze vloot van elektrische trucks. Om dit te realiseren werkt FUSO, een merk..

Lees meer

Nieuwe Actros Roadstars Limited Edition voor A. van het Goor Transport

A. van het Goor Transport uit Doornspijk nam recentelijk een bijzonder rijk uitgeruste Mercedes-Benz Actros RoadStars Limited Edition in..

Lees meer

Hertz verhuurt weer trucks

Autoverhuurbedrijf Hertz meldt dat het dinsdag weer is begonnen met het verhuur van trucks. De trucks worden verhuurd aan zowel particuliere..

Lees meer
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart