Welkom bij Wensink

100 jaar na oprichting van het merk Mercedes-Benz is Wensink gestart als Mercedes-Benz dealer. Inmiddels is Wensink uitgegroeid tot een van de grotere Mercedes-Benz dealerbedrijven in Nederland met diverse vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. 


Verkoop en after sales

Vanuit 20 locaties zijn wij actief in een groot deel van het land, van Groningen tot en met Heijen. U bent bij ons van harte welkom voor de aanschaf en het onderhoud van een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz personenwagen, bestelwagen of truck.


Duurzaam ondernemen

Als bedrijf vinden wij dat we een verantwoordelijkheid hebben om maatschappelijk betrokken te zijn in de wereld. Daarom zetten wij ons actief in voor hen die het zwaarder hebben dan wij met ons Wensink Charityfund en zijn wij actief bezig met duurzaam ondernemen. 


Onze activiteiten worden erkend: inmiddels hebben wij vijf certificaten ontvangen van Stichting Duurzaam Repareren. Een bevestiging dat wij als bedrijf ons best doen om de natuur zo min mogelijk te belasten. Wilt u graag meer weten over onze initiatieven betreffende duurzaam ondernemen? Neem dan een kijkje op deze pagina.


Kwaliteitsmanagement

Om u een aangename rijervaring te bieden, willen wij u een service van topkwaliteit verlenen. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om u beter van dienst te kunnen zijn. Om te controleren of we op de goede weg zitten, hebben wij een audit ondergaan. Externe auditeurs van Brand Compliance hebben ons bedrijf bezocht en hebben alle afdelingen ondervraagd. Daarnaast hebben zij onderzocht hoe wij onze processen vastleggen en of wij ons houden aan de opgestelde regels betreffende deze processen.


Na afloop van de audit mochten wij trots verkondigen dat ons bedrijf voldoet aan de ISO 9001:2015-norm. Al onze afdelingen hebben de audit met vlag en wimpel doorstaan! Extra trots is gepast: wij zijn namelijk het allereerste bedrijf in Nederland dat zich deze titel mag aanmeten!


Ons DNA

Ons bedrijf kenmerkt zich met zijn DNA. Net zoals bij een persoon is ons DNA uniek. Het maakt ons anders dan de rest, het maakt ons aangenaam. Het Wensink-DNA vloeit door al onze medewerkers. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we werken met mensen die elkaar begrijpen, die elkaar vertrouwen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een snelle en goede service. Het Wensink-DNA wordt samengevat door vijf begrippen:


  • Betrokken. Wij tonen interesse in uw situatie en zetten actieve stappen vooruit in onze samenwerking met u;
  • Betrouwbaar. Wij zijn eerlijk. Bij ons krijgt u eerlijke mobiliteitsadviezen en open, heldere prijsopgaves. Of iemand betrouwbaar is leert u door met die persoon om te gaan. Kom daarom gerust eens langs voor een kop koffie! ;
  • Bevlogen. Onze bevlogenheid uit zich in twee aspecten: onze passie voor auto’s en onze passie voor mensen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te vertellen over onze wagens en om te luisteren naar uw wensen. Maar we zijn ook concreet. U hoort van ons wat u nodig hebt en wanneer u iets wenst, dan zullen wij hard werken om dit voor u te realiseren. Want we zeggen nooit nee;
  • Professioneel. Mobiliteit is onze passie. Hier zijn wij elke dag mee aan het werk en elke dag leren we er meer over. Ondertussen hebben we al enorm veel kennis opgedaan. En deze kennis houden we niet voor onszelf. Graag delen wij het met u, zodat ook u weet waar u aan toe bent. Daarnaast vinden wij goed opgeleide werknemers belangrijk. Daarom worden onze collega’s regelmatig bijgeschoold met cursussen en trainingen. Zo kunnen wij u ook in de snel ontwikkelende wereld van vandaag van dienst zijn met de nieuwste kennis, elke dag opnieuw;
  • Trots. Wij zijn trots op ons werk en de manier waarop wij dit bedrijf samen hebben opgebouwd. Met deze trots zijn wij u graag van dienst, zodat ook u aangenaam, tevreden en trots kan terugkijken op uw bezoek aan ons!


Meer informatie over Wensink Automotive

Voor meer informatie over ons bedrijf, dienstverlening en producten verwijzen wij u graag naar www.wensink.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om eens binnen te lopen in een van onze vestigingen.


Graag tot ziens in een van onze vestigingen!


Namens directieteam Wensink Automotive


Hans van Eenennaam
Directeur Mercedes-Benz Trucks

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart