2 april 2019

Eerste Actros voor Fabriek van "Palty" Producten B.V. te Dronten!


Recentelijk heeft Palty Dronten haar eerste Mercedes-Benz Actros in haar wagenpark mogen verwelkomen. Mede door de actie van vier jaar langs garantie op de aandrijflijn is deze aankoop tot stand gekomen.


In dit specifieke geval betreft het de Actros 1836LL, deze Actros heeft standaard luchtgeveerde assen aan de voor- en achterzijde en een lage opbouwhoogte. Bij De Poel Carrosseriebouw in Emmen is het chassis vervolgens voorzien van een BDF berry opbouw met onderschuif laadklep.


Naast dat deze Actros voorzien is van de nodige technische features is er ook aan de chauffeur gedacht! Zo heeft het voertuig de laagst leverbare instap en is voorzien van de slaapcabine met standverwarming, airco, luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, koelkast en een origineel truck navigatiesysteem.


Palty is een familiebedrijf gevestigd te Dronten. Het bedrijf werd in de jaren 50 opgericht en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige internationale partner voor de meubel- en beddingindustrie. Met eigen transport beleveren zij Noordwest Europa en Engeland.


Meer nieuws...

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart