12 december 2018


Op dinsdag 11 december was het zover: de jaarlijkse Award uitreiking van Mercedes-Benz Trucks Nederland. Verschillende Mercedes-Benz dealerorganisaties vanuit het hele land kwamen samen en hoopten in de prijzen te vallen en naar huis te rijden met een mooie award. Prachtig nieuws voor Wensink Trucks: we zijn namelijk op de 1e plaats geŽindigd als het gaat om klanttevredenheid! En dat zowel op het gebied van sales als after sales. 


Trots en dankbaar

Marco Boere, directeur Trucks bij Wensink is trots op deze erkenning: “Wat uniek! Alle medewerkers van onze 17 truck-vestigingen hebben hun uiterste best gedaan bij te dragen aan deze mooie prestatie.” Daarbij spreekt hij graag een dankwoord uit naar de klanten. “Zonder onze klanten hadden we deze Award nooit gekregen. Ik wil hen dan ook ontzettend bedanken voor de mooie waarderingen die we hebben mogen ontvangen.”


In de prijzen gevallen

Daarnaast heeft de vestiging van Wensink in Apeldoorn de 3e prijs ontvangen voor de beste 24-uurs service. “Schitterend om te zien dat we ook op dit gebied mooi presteren en onze klanten altijd op ons terug kunnen vallen”, aldus Boere.

Meer nieuws...

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart