22 maart 2018

De Transport Compleet Vakbeurs was een groot succes! 


Wensink Trucks was op 13, 14 en 15 maart aanwezig op de Transport Compleet vakbeurs. Alle partijen in en liefhebbers van de transport- en logistiekbranche kwamen in Hardenberg samen. Vele bezoekers hebben vol enthousiasme onze stand bekeken die geheel in het teken van RoadEfficiency stond. 


Bij de stand van Wensink Trucks waren de Silver Star en de Road Star opengesteld om het mooie interieur en de vele extra’s voor de chauffeur te demonstreren! Vele bezoekers hebben dan ook met enthousiasme van de gelegenheid gebruik gemaakt en hebben een kijkje genomen in de cabines. Daarnaast was de Actros Safety Truck te bewonderen. Ook waren de Mercedes-Benz V-Klasse, de Fuso 7.5 ton hybride en de Fuso 3.5 ton met smalle cabine vertegenwoordigd.


Marco Boere, directeur Wensink Trucks, kijkt terug op een succesvolle beurs: “Tijdens de beurs hebben we veel waardevolle contacten kunnen leggen en de bezoekers kunnen laten zien hoe Mercedes-Benz hen kan voorzien in al hun wensen op het gebied van transport en logistiek. De medewerkers van Wensink Trucks hebben daar erg hard aan meegewerkt, ik wil hen dan ook bedanken voor een succesvolle presentatie!


Bekijk hieronder een foto-impressie. 

Meer nieuws...

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart