16 februari 2018

Mercedes-Benz Trucks vertegenwoordigd door Wensink Automotive en Baan Trucks


Mercedes-Benz wordt op Transport Compleet 2018 Hardenberg vertegenwoordigd door Wensink Automotive en Baan Trucks. De stand van Mercedes-Benz zal in het teken staan van RoadEfficiency. Daarnaast zal Fuso zijn veelzijdige bedrijfswagen programma presenteren.


RoadEfficiency
Naast een gunstige Total Cost of Ownership staat Mercedes-Benz bekend als pionier op het gebied van veiligheid en inzetbaarheid. Al deze punten komen samen in RoadEfficiency, het begrip waarmee Mercedes-Benz Trucks laat zien hoe transportondernemers de trucks van Mercedes-Benz zo efficiŽnt mogelijk kunnen inzetten.


Zorgeloos rijden met Mercedes-Benz Uptime
Tijdens Transport Compleet Hardenberg zal ook veel aandacht uitgaan naar de innovatieve connectiviteitsservice Mercedes-Benz Uptime, een belangrijk onderdeel van RoadEfficiency. Door transportondernemingen, trucks en de Mercedes-Benz dealer intelligent met elkaar te verbinden, zorgt Mercedes-Benz Uptime ervoor dat trucks optimaal inzetbaar zijn. Wanneer de sensoren een afwijking signaleren, wordt de vrachtwagen afhankelijk van de ernst van de storing naar de eerste werkplaats in de omgeving gestuurd waar de benodigde onderdelen al klaar liggen. Met Mercedes-Benz Uptime kunnen pech onderweg en andere ongeplande situaties waarbij een voertuig stil komt te staan, tot een minimum beperkt worden. Bovendien kunnen werkplaatsbezoeken worden gebundeld voor meer efficiŽntie. Zo komt de planning niet in het gedrang en kan een nůg hogere inzetbaarheid van de voertuigen in het wagenpark bereikt worden. Zo kunnen de bestuurders ťcht zorgeloos rijden.


Veelzijdig FUSO
Naast de zware vrachtwagens van Mercedes-Benz zal de lichte tot middelzware FUSO Canter ook zijn opwachting maken op Transport Compleet Hardenberg. Dankzij het hoge laadvermogen, de veelzijdige inzetbaarheid en de wendbaarheid is de Canter uitermate geschikt voor de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector. Met de Canter Eco Hybrid biedt FUSO de eerste in-serie-geproduceerde lichte hybride vrachtwagen in Europa. De hybride aandrijving zorgt voor een tot 23% lager brandstofverbruik en CO2-emissie.


Zien we u ook op de Transport Compleet Beurs in Hardenberg op 13, 14, of 15 maart? Graag tot dan! 

Aanmelden voor de beurs kan via deze link. 

Meer nieuws...

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart