5 januari 2018

Feestelijke onthulling Mercedes-Benz Actros voor Westerman Multimodal Logistics


 

Op zaterdag 23 december werd tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst de nieuwe koers van Westerman Multimodal Logistics kracht bijgezet met twee Actros trucks. Westerman presenteerde tijdens deze bijeenkomst haar nieuwe huisstijl aan het personeel. Tijdens de kerstbijeenkomst werden de eerste Actros 2132 LS en 1845 LS trucks in de nieuwe huisstijl van Westerman Multimodal Logistics gepresenteerd. Een hele eer: Wensink Automotive mocht deze trucks faciliteren.


Feestelijke onthulling met Actros

Zaterdag 23 december stond de kerstborrel van de Overijsselse transporteur in het teken van de feestelijke onthulling van de samenvoeging van de voorheen drie aparte Westerman entiteiten tot Westerman Multimodal Logistics. Speciaal voor de 276 medewerkers en hun gezinsleden werd een kerstborrel georganiseerd waar de nieuwe, groene huisstijl werd onthuld. Onder het mom ‘welkom op de weg naar excellence’ nam CEO Johan Logtenberg de medewerkers mee in de plannen voor 2018. De nieuwe directie van het transportbedrijf heeft betrouwbaarheid en duurzaamheid daarbij hoog in het vaandel staan. De keuze voor de trucks van Mercedes-Benz is daar een voorbeeld van. 


Westerman Multimodal Logistics

 Het in 1880 opgerichte Westerman Multimodal Logistics is van oudsher specialist in distributietransport. Inmiddels is Westerman uitgegroeid tot een Europese speler in het intermodale spoor-, zee- en wegvervoer. De logistieke dienstverlener is gunstig gelegen in Nederland, met op- en overslag faciliteiten in Nieuwleusen en Hasselt (Overijssel) met in totaal 50.000 m2 warehousing en verschillende assemblagemogelijkheden. In de toekomst wordt er verder gebouwd aan de integratie van de verschillende modaliteiten en uitbreiden van de value added services. Met een wagenpark van 144 trekkende eenheden en verschillende trailers, containers en warehouses beheert het bedrijf de gehele logistieke keten waarbij de verschillende soorten transport modaliteiten en activiteiten optimaal gecombineerd worden. Daarbij worden milieuvriendelijke en duurzame vervoersoplossingen aangeboden.

Meer nieuws...

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart