23 juni 2017

Wensink Autoschade Apeldoorn opnieuw Mercedes-Benz Erkend Schadehersteller

Wensink Autoschade in Apeldoorn heeft recentelijk opnieuw het certificaat Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel in ontvangst genomen. Na een uitgebreide audit kwam Mercedes-Benz Nederland tot de conclusie dat Wensink aan alle voorwaarden voldoet om zich Mercedes-Benz Erkend Schadehersteller te mogen noemen. Voor de klanten van Wensink betekent dit een belangrijke
zekerheid: gegarandeerd goed gerepareerd – volgens de strikte Mercedes-Benz veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Gegarandeerd goed
Het keurmerk, met bijbehorende merkgarantiecertificaat staat voor 100% Mercedes-Benz kwaliteit. Dit wordt op een aantal manieren gewaarborgd. Wensink Autoschade werkt volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen van Mercedes-Benz. Bij herstel maken de specialistische monteurs gebruik van originele Mercedes-Benz apparatuur en onderdelen met als resultaat dat de auto er na reparatie weer net zo uitziet ťn veilig is als voor de reparatie. Het hoge kwaliteitsniveau van Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel komt ook tot uiting in de garantietermijnen. Voor de reparatie zelf geldt een garantie van maar liefst vier jaar en voor de gebruikte onderdelen twee jaar.

Wensink Autoschade totaalconcept
Wensink Autoschade is naast Mercedes-Benz Erkend Schadehersteller ook Ford Erkend schadehersteller en Schadegarant erkend reparateur. Dat betekent dat Wensink Autoschade elk merk volgens strikte normen zal repareren, waarbij kwaliteit en veiligheid de kernwaarden zijn. Dit geldt niet alleen voor Wensink Autoschade in Apeldoorn, maar ook voor de vestiging in Groningen.


Meer nieuws...

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart