Nieuws


2 april 2019 - Eerste Actros voor Fabriek van "Palty" producten B.V.

Recentelijk heeft Palty Dronten haar eerste Mercedes-Benz Actros in haar wagenpark mogen verwelkomen. Mede door de actie van vier jaar langs garantie op de aandrijflijn is deze aankoop tot stand gekomen.
Lees meer...

25 maart 2019 - Maak exclusief kennis met de nieuwe Mercedes-Benz Actros!

De nieuwe Actros van heel dichtbij bekijken? Dat kan op zaterdag 6 april tijdens de introductie in onze vestiging in Nijmegen, ter ere van ons voorraadfestival.
Lees meer...

11 februari 2019 - Wensink Apeldoorn levert Actros met oplegger aan varkenshandel Voorsterland

Donderdag 7 februari nam Jos ter Riele van varkenshandel Voorsterland de sleutels in ontvangst van een Mercedes-Benz Actros 1945 MLS met oplegger. Zowel de truck als de oplegger zijn geleverd door Wensink Apeldoorn en zijn van alle gemakken voorzien. Comfort voor mens én dier.
Lees meer...

2018

12 december 2018 - Wensink Trucks valt in de prijzen

Op dinsdag 11 december was het zover: de jaarlijkse Award uitreiking van Mercedes-Benz Trucks Nederland. Verschillende Mercedes-Benz dealerorganisaties vanuit het hele land kwamen samen en hoopten in de prijzen te vallen en naar huis te rijden met een mooie award. Prachtig nieuws voor Wensink Trucks: we zijn namelijk op de 1e plaats geëindigd als het gaat om klanttevredenheid! En dat zowel op het gebied van sales als after sales.
Lees meer...

21 november 2018 - De zwaarste Arocs voor bergingsbedrijf Stouwdam

Kraan- en Bergingsbedrijf Stouwdam uit Oldebroek heeft onlangs een vierassige Mercedes-Benz Arocs 4463 L in gebruik genomen. Deze truck is volledig geconfigureerd voor de zwaarste inzet. De truck wordt voornamelijk ingezet voor de bergingswerkzaamheden van vrachtwagens.
Lees meer...

12 oktober 2018 - Eerste LZV van Zorgboodschap geleverd door Wensink Mercedes-Benz

Joost Laponder, verkoopdirecteur trucks bij Wensink Mercedes-Benz, heeft op donderdag 11 oktober de sleutels van een gloednieuwe Actros LZV-combinatie overhandigd aan Boudewijn van der Kroft, operationeel directeur van Zorgboodschap en Johan Kokhuis, facilitair manager en wagenparkbeheerder van Zorgboodschap. Efficiëntie, kostenbesparing, comfort en een lagere CO2-uitstoot waren voor Zorgboodschap de voornaamste redenen voor de aankoop.
Lees meer...

15 augustus 2018 - Wensink Mercedes Trucks valt 2 keer in de prijzen met de beste service

Reden voor een feestje voor de medewerkers van de truckwerkplaatsen van Wensink Apeldoorn en Harderwijk. In het kader van De Perfecte Service hebben onze vestigingen namelijk top-3-posities verdiend voor het optreden bij pechgevallen en beschikbaarheid van de garageservice. ‘De Perfecte Service’ is het klanttevredenheidsprogramma dat in het leven is geroepen door Mercedes-Benz trucks en heeft als doel de beste service te verlenen.
Lees meer...

22 maart 2018 - De Transport Compleet Vakbeurs was een groot succes!

Wensink Trucks was op 13, 14 en 15 maart aanwezig op de Transport Compleet vakbeurs. Alle partijen in en liefhebbers van de transport- en logistiekbranche kwamen in Hardenberg samen. Vele bezoekers hebben vol enthousiasme onze stand bekeken die geheel in het teken van RoadEfficiency stond.
Lees meer...

23 februari 2018 - Daimler presenteert eActros

De Mercedes-Benz elektrische vrachtwagen illustreert de fascinerende mogelijkheden van connectiviteit, elektrische aandrijfsystemen, toekomstige display- en besturingstechnologieën en telematica en is grotendeels zelfvoorzienend.
Lees meer...

16 februari 2018 - Mercedes-Benz Trucks vertegenwoordigd door Wensink Automotive en Baan Trucks

Mercedes-Benz wordt op Transport Compleet 2018 Hardenberg vertegenwoordigd door Wensink Automotive en Baan Trucks. De stand van Mercedes-Benz zal in het teken staan van RoadEfficiency. Daarnaast zal Fuso zijn veelzijdige bedrijfswagen programma presenteren.
Lees meer...

5 januari 2018 - Feestelijke onthulling Mercedes-Benz Actros voor Westerman Multimodal Logistics

Tijdens de kerstbijeenkomst werden de eerste Actros 2132 LS en 1845 LS trucks in de nieuwe huisstijl van Westerman Multimodal Logistics gepresenteerd. Een hele eer: Wensink Automotive mocht deze trucks faciliteren.
Lees meer...

2017

21 december 2017 - Introductie X-Klasse en Dakar truck was een groot succes!

Afgelopen vrijdagavond 8 december vonden, ondanks het winterse weer, meer dan 400 geïnteresseerden hun weg naar Wensink Mercedes-Benz Zwolle. Daar werden namelijk de Mercedes-Benz X-Klasse en de Dakar truck van Dakar coureur Johan Elfrink plaats.
Lees meer...

19 december 2017 - Wensink Mercedes-Benz Trucks valt 2 keer in de prijzen

In het kader van het klanttevredenheidsprogramma ‘De Perfecte Service’ worden de best presterende Mercedes-Benz Truck dealers beloond met een award. Goed nieuws: Wensink Mercedes-Benz Trucks is hierbij maar liefst 2 keer in de prijzen gevallen.
Lees meer...

5 december 2017 - Wensink helpt leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen bij verkeersles over de dode hoek

Op donderdag 30 november hebben de groepen 7 en 8 De Hovenschool uit Deventer een dode hoekles gevolgd. Wensink Mercedes-Benz Deventer en Veilig Verkeer Nederland sloegen de handen ineen om de kinderen een leuke en leerzame les over de dode hoek te geven.
Lees meer...

24 november 2017 - 12 Mercedes-Benz Antos 1842L voor Holland Food Service

24 november 2017 - Holland Food Service vervangt wagenpark door 12 Mercedes-Benz Antos 1842 L 4x2 koelwagens van Wensink.
Lees meer...

10 november 2017 - Wensink levert drie Mercedes-Benz Antos bakwagens aan Timmerman Transport Staphorst

Wensink Zwolle heeft onlangs de eerste van drie Mercedes-Benz Antos bakwagens geleverd aan Timmerman Transport in Staphorst. Het transportbedrijf vervangt hiermee vrachtwagens van andere merken.
Lees meer...

19 oktober 2017 - Mercedes-Benz Trucks presenteert de Actros SilverStar Edition op de mobiliteitsRAI!

Mercedes-Benz heeft speciaal voor de Nederlandse markt een unieke uitvoering van de Actros ontworpen. Vanaf nu is de Actros SilverStar Edition leverbaar bij Wensink Mercedes-Benz!
Lees meer...

23 juni 2017 - Wensink Autoschade Apeldoorn opnieuw Mercedes-Benz Erkend Schadehersteller

Wensink Autoschade in Apeldoorn heeft recentelijk opnieuw het certificaat Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel in ontvangst genomen. Na een uitgebreide audit kwam Mercedes-Benz Nederland tot de conclusie dat Wensink aan alle voorwaarden voldoet om zich Mercedes-Benz Erkend Schadehersteller te mogen noemen.
Lees meer...

24 mei 2017 - Wensink levert 6 Actrossen en 2 Sprinters af bij Houtman Transport

Houtman Transport in Heerde kocht zes Actrossen en twee nieuwe Sprinters bij Wensink Mercedes-Benz in Zwolle. De splinternieuwe trucks zijn zuiniger in gebruik. Afgelopen zaterdag leverden Joost Laponder en Vincent Bussink namens Wensink de trucks en bedrijfswagens af.
Lees meer...

5 april 2017 - Eerste Mercedes-Benz Arocs zes-asser in Nederland voor Faber Betonpompen

Faber Betonpompen uit Zoeterwoude nam onlangs derste Mercedes-Benz Arocs zes-asser in Nederland. Lees verder...
Lees meer...

2016

17 mei 2016 - Unieke aflevering: Wensink levert 100 trucks aan Wolter Koops

Harderwijk/Zeewolde - Een mijlpaal voor Wensink Harderwijk: in ruim twee maanden tijd leverde de Mercedes-Benzdealer honderd Mercedes-Benz Actrossen af aan logistiek dienstverlener Wolter Koops. ‘Een dergelijk grote order voor één klant is nooit eerder vertoond in Nederland’, zegt after sales directeur Gert Nijhuis van Wensink.
Lees meer...

10 mei 2016 - Eerste Fuso E-cell

Vorige week startte de eerste Duitse test met een volledig emissieloze vloot van elektrische trucks. Om dit te realiseren werkt FUSO, een merk van Daimler Trucks, samen met de gemeente Stuttgart en logistiek bedrijf Hermes.
Lees meer...

25 maart 2016 - Nieuwe Actros Roadstars Limited Edition voor A. van het Goor Transport

A. van het Goor Transport uit Doornspijk nam recentelijk een bijzonder rijk uitgeruste Mercedes-Benz Actros RoadStars Limited Edition in gebruik voor het transport van bouwmaterialen, geleverd door Jelle Kuiper van Wensink Harderwijk.
Lees meer...

9 maart 2016 - Hertz verhuurt weer trucks

Autoverhuurbedrijf Hertz meldt dat het dinsdag weer is begonnen met het verhuur van trucks. De trucks worden verhuurd aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Om de verhuur van de wagens te kunnen realiseren, werkt Hertz samen met Bultman Truckverhuur.
Lees meer...

2015

29 oktober 2015 - 29 zeer veilige Mercedes-Benz Actros trucks voor ForFarmers

ForFarmers nam recentelijk de eerste Mercedes-Benz Actros trucks uit een order van 29 in gebruik voor het transport van veevoeders. De trucks zijn aangeschaft via Mercedes-Benz Nederland en worden door Mercedes-Benz truckdealer Wensink opgebouwd voor ForFarmers-vestigingen in Nederland, Duitsland en Engeland. De trucks zijn uitgerust met het volledige pakket aan Mercedes-Benz veiligheids- en assistentiesystemen.
Lees meer...

30 september 2015 - Wensink doneert cheque aan stichting Bardziej Kochani

Namens Wensink Automotive is er een bedrag van € 500,- gedoneerd aan de stichting “Bardziej Kochani”, zij zetten zich in voor kinderen in Polen met het Syndroom van Down. Frank Mathijssen, verkoper trucks bij Wensink Mercedes-Benz Nijmegen overhandigde in Polen de bijbehorende cheque. In totaal is er door alle genodigden € 5.000,- gedoneerd aan deze stichting.
Lees meer...

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart