Gebruikte trucks

U denkt eraan om een gebruikte truck aan te schaffen. Ook bij gebruikte trucks is het erg belangrijk dat het voertuig gezond is. Dat vinden wij tenminste. Daarom bieden wij u enkel jonge gebruikte trucks in topconditie. Van deze wagens heeft u nog jarenlang plezier.


Wij bieden trucks in drie verschillende categorieŽn: goud, zilver en brons. Aan de hand van deze categorieŽn beschikt u over zekerheid wanneer het gaat om de staat van de truck. Onze gebruikte trucks bieden we aan in samenwerking met TruckStore. Hierdoor kunnen wij u van enkele voordelen voorzien:

  • Scherpe prijzen;
  • Koop- en leasemogelijkheden;
  • Een ruim aanbod: 29 vestigingen verspreid door Europa;
  • Veel verschillende beschikbare configuraties;
  • Direct inzetbare trucks;
  • De onderhoudshistorie is over het algemeen bij ons bekend.

Trucks in heel Europa

We bieden u, in samenwerking met TruckStore, een enorme voorraad jonge, gebruikte trucks. Onze voorraad strekt zich uit door heel Europa. Hierdoor heeft u een ruime keuze uit verschillende configuraties en modellen. Het kan zijn dat de perfecte truck voor uw situatie niet in Nederland staat. Geen zorgen! Wij halen hem zo snel mogelijk voor u naar Nederland.


Ook voor tijdelijke situaties

Ook in tijdelijke situaties helpen wij u graag. Heeft u een project lopen waarvoor u een extra truck kan gebruiken? Dan helpen wij u graag met een shortlease. Ideaal voor tjdelijke projecten of pieken.


Wilt u graag meer weten over de aanschaf of lease van gebruikte trucks? Dan kunt u ons altijd bellen. Ook bent u welkom om bij ons langs te komen. We helpen u graag. Aangenaam!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart