Diensten bij Wensink

Zoals u van Mercedes-Benz mag verwachten, biedt Mercedes-Benz Financial Services een eersteklas diensten- en servicepakket om uw mobiliteit te garanderen. Met gerichte diensten op het gebied van leasen en financieren, reparatie en onderhoud, verlengde garantie en verzekeringen bent u altijd verzekerd van een complete oplossing op maat. Mercedes-Benz Financial Services maakt uw mobiliteitsoplossing compleet.

Operational Lease

Operationele Lease is een leasevorm waarbij de verhurende organisatie (in dit geval Mercedes-Benz) de juridische eigenaar blijft van de auto. Dit betekent dat deze organisatie ook alle risico's van verhuur op zich neemt. U hoeft enkel de "huurprijs" van de auto te bekostigen.

Financial Lease

Met financial lease kunt u uw wagenpark financieren zonder in één klap een grote som geld kwijt te zijn. Wij verzorgen (een deel van) de financiering van uw wagenpark. Deze financiering lost u met een vast maandelijks bedrag af. Zodra de aflossing is voltooid, bent u de volledige eigenaar van uw wagenpark.

Verzekeren

Uw truck verzekert u gemakkelijk via Mercedes-Benz, ook wanneer u de truck niet leaset. U kunt de verzekering volledig afsluiten naar uw wensen. U bepaalt namelijk zelf hoe ver de verzekering gaat. 

 

Waar bent u naar op zoek?