Customer Service

Hoog boven de rest van het verkeer kijkt u vanuit uw comfortabele stoel neer op alle andere auto's. U bent de koning van de snelweg. De krachtige motor, enorme banden en het grote gedaante van uw vrachtwagen maken hem bijna onverwoestbaar. Bijna. Ook voor een vrachtwagen is onderhoud van tijd tot tijd noodzakelijk. Niet omdat de wagen zwak is, maar omdat deze reus de strijd aangaat met enorme afstanden, barre weersomstandigheden en ongekend zware vrachten.


Onderhoud is belangrijk, maar mag niet teveel tijd kosten. Daarom zijn onze vrachtwagen werkplaatsen langer open. Daarnaast werken wij snel. Onze reparateurs zijn professioneel, opgeleid en bekwaam. Daarnaast worden deze reparateurs regelmatig bijgeschoold met cursussen, waardoor ze op de hoogte zijn van de nieuwste technologieŽn.


In de menubalk aan de linkerzijde van deze pagina staan al onze services: van handleidingen tot het plannen van een werkplaatsafspraak. Ook staat hier informatie over nieuwe en gebruikte onderdelen.


Wilt u graag meer weten over onze services en onderdelen? Loop eens binnen op een van onze vestigingen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag. Aangenaam!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart