• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Opbouw & ombouw

Voor al uw speciale wensen en opbouwsystemen biedt Mercedes-Benz individuele oplossingen aan. Fabrikanten van bedrijfsvoertuigen zoals Mercedes-Benz bouwen doorgaans gestandaardiseerde onderstellen, die bestaan uit een voertuigframe met aandrijflijn, assen en een cabine. Opbouwfabrikanten monteren daarop vaak laadbakken met deksel voor transport van goederen, kipopbouwsystemen of ombouwsystemen voor speciale toepassingen.

Het contact tussen opbouwfabrikant en Mercedes-Benz vindt voor het grootste deel plaats via de portaalsite van de opbouwfabrikant. Via dit platform wordt informatie verstrekt voor de opbouwfabrikant, zoals technische gegevensbladen, tekeningen, maar ook nieuws over producten of systemen.

Voor ombouwsystemen voor vrachtwagens biedt Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks (CTT) oplossingen op maat voor specifieke bijzondere wensen. Samen met zorgvuldig geselecteerde partners worden individuele wensen op het gebied van configuratie, werking en vrachtwagentechnologie verwezenlijkt, ook buiten het standaardprogramma. Van het kleinste ombouwsysteem tot uiterst complexe speciale constructies. Kan niet bestaat niet – dat is de duidelijke boodschap voor onze klanten. Zeg ons wat u nodig hebt en ontwikkel samen met ons het individuele systeem voor uw individuele behoeften.

Voor aanvullende informatie over de opbouw & ombouw mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen, of langskomen in één van onze vestigingen. Aangenaam!

 

Waar bent u naar op zoek?