• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

De Mercedes-Benz Econic

De steden groeien. De eisen aan mobiliteit, logistiek, milieu en kwaliteit van leven ook. Ons antwoord daarop is een vrachtwagen die aan deze eisen kan voldoen. Die een groot vermogen heeft en efficiënt is en tegelijkertijd maximale veiligheid voor alle verkeersdeelnemers biedt. Die duurzame oplossingen voor de toenemende uitstootbelastingen in dichtbevolkte gebieden levert en voor optimale werkomstandigheden voor chauffeur en bemanning zorgt.

De Econic. Uit verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijkheid die de Econic in de praktijk brengt. Met sterke aandrijflijn, grote opbouwvriendelijkheid en de doorslaggevende veiligheid-Plus door de unieke DirectVision-cabine met panoramaruit en slimme assistentiesystemen. Met ergonomisch in- en uitstappen, intuïtief gerangschikte controle- en bedieningsorganen en niet in de laatste plaats ook door de optioneel leverbare aardgasmotor - voor vrij rijden in milieuzones. Samen vooruit kijken.

Diensten bij Wensink

Een truck koopt u niet zomaar. Het is een grote aanschaf van lange duur. Daarom wilt u zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit van de truck, maar ook zekerheid over uw financiële situatie. Wij bieden u graag duidelijke financiële diensten. U kunt bij ons leasen, financieren en verzekeren. En u weet waar u aan toe bent: onze online calculators tonen u dit namelijk exact.

 

Waar bent u naar op zoek?