De Mercedes-Benz Arocs

Bouwvoertuigen. 18-41 ton.

De robuustheid en belastbaarheid van de Arocs worden in alle cabines weerspiegeld. In de duurzame, uit 100 % volledig verzinkt plaatstaal vervaardigde ruwbouw van de cabines en in het atletische, krachtige design. Voor een hoog rij- en werkcomfort zorgen bijvoorbeeld drie cockpitvarianten met een multifunctioneel stuurwiel, automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 en een uitgebreid assortiment brede, comfortabele stoelen. Unieke connectiviteit, uitrustingen als de nieuwe MirrorCam en de elektrisch bediende parkeerrem dragen bij aan ng meer rij- en werkcomfort. 

Voor anderen is het een bouwplaats, voor u een speelplaats

Trekker, bakwagen, betonmixer of zware kipper: zowel de wegvoertuigen als de varianten met aandrijving op alle wielen van de Arocs bieden voor elke uitdaging in het bouwtransport een robuuste en duurzame oplossing.

Diensten bij Wensink

Een truck koopt u niet zomaar. Het is een grote aanschaf van lange duur. Daarom wilt u zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit van de truck, maar ook zekerheid over uw financiële situatie. Wij bieden u graag duidelijke financiële diensten. U kunt bij ons leasen, financieren en verzekeren. En u weet waar u aan toe bent: onze online calculators tonen u dit namelijk exact.

 

Waar bent u naar op zoek?