De Mercedes-Benz Actros SLT

De Mercedes-Benz Actros SLT: voor vrachten tot 250 ton een nieuwe dimensie in transport. Speciaal ontwikkeld voor zware en omvangrijke lasten. De SLT is niet alleen sterk, maar ook comfortabel. De nieuwe comfort-bedden van 2200 mm bij 750 mm geven de gelegenheid tot een rustgevende en verkwikkende slaap. Er is zelfs een waterpas instelbaar tweede comfortbed mogelijk. Daarnaast biedt de cabine veel opbergruimte. 

Zwaartransport tot 250 ton.

Op het eerste gezicht, tijdens het rijden en in de pauzes - de nieuwe Actros SLT creëert in het zwaartransport nieuwe maatstaven op het gebied van comfort, vermogen en flexibiliteit. De nieuwe Actros SLT is speciaal ontwikkeld en gebouwd voor het vervoer van uitzonderlijk zware en grote ladingen. Met de GigaSpace- en BigSpace-cabine krijgt u precies het werk- en wooncomfort dat u bij zwaartransport nodig hebt.

Diensten bij Wensink

Een truck koopt u niet zomaar. Het is een grote aanschaf van lange duur. Daarom wilt u zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit van de truck, maar ook zekerheid over uw financiële situatie. Wij bieden u graag duidelijke financiële diensten. U kunt bij ons leasen, financieren en verzekeren. En u weet waar u aan toe bent: onze online calculators tonen u dit namelijk exact.

 

Waar bent u naar op zoek?