De Mercedes-Benz Actros

Een truck die nu al kan waarover anderen alleen nog maar praten. De nieuwe Mercedes-Benz Actros voldoet aan de steeds zwaarder wordende eisen op het gebied van efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid in het internationaal transport en zwaar distributietransport.

Hiervoor hebben we de nieuwe Actros met geavanceerde technische innovaties uitgerust die het brandstofverbruik aanzienlijk verlagen, de inzetbaarheid en veiligheid verder verhogen en de chauffeur in het internationaal transport en zwaar distributietransport nog beter ondersteunen. De nieuwe Actros onderscheidt zich door unieke, geavanceerde connectiviteitsoplossingen en perfect op elkaar afgestemde, slimme assistentiesystemen.

Het begin van een nieuwe dimensie

Aan een truck die internationale afstanden moet afleggen, stelt u speciale eisen. De truck moet comfort bieden, zowel tijdens het rijden als buiten het werk om. Daarnaast is het belangrijk dat de truck rendabel rijdt, juist tijdens de langste ritten. Wij stellen u voor aan de Actros: de innovatieve truck van Mercedes-Benz, speciaal ontwikkeld voor lange afstanden. 

Diensten bij Wensink

Een truck koopt u niet zomaar. Het is een grote aanschaf van lange duur. Daarom wilt u zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit van de truck, maar ook zekerheid over uw financiële situatie. Wij bieden u graag duidelijke financiële diensten. U kunt bij ons leasen, financieren en verzekeren. En u weet waar u aan toe bent: onze online calculators tonen u dit namelijk exact.

 

Waar bent u naar op zoek?