• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation

De in Kawasaki (Japan) gevestigde Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation is n van de meest vooraanstaande aanbieders van bedrijfswagens in Azi en een integraal onderdeel van Daimler AG. Met een deelneming van 89,3% is Daimler AG naast Mitsubishi Corporation (10,7 %) de belangrijkste aandeelhouder.


Competence Center Light Duty Truck (LTD) - FUSO is binnen Daimler Truck Group verantwoordelijk voor lichte vrachtwagens met een toegestaan totaalgewicht van tot 8,55 ton. Alleen al in Azi worden elk jaar rond 140.000 Canter-eenheden gemaakt en over de hele wereld verkocht.


Competence Center Hybrid Technology - Ook op het gebied van de hybride technologie voor bedrijfswagens is, met nu al meer dan 1200 geproduceerde en dagelijkse gebruikte eenheden, de ervaring zeer groot. Daarom is het Daimler Competence Center Hybrid Technology in Japan uitgebreid.


De FUSO Canter getest!
Eline de Vries reist met haar blog #ITSMYDRIVE stad en land af om alle ‘ins and outs’ op het gebied van trucks te ontdekken. Deze keer is ze te gast bij Wensink en vlogt ze over de Fuso Canter. Benieuwd naar haar bevindingen? Je ziet het hieronder! 


 

Waar bent u naar op zoek?