• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

De Canter voor de distributie- en transportsector

Wat u ook moet afleveren of transporteren, de Canter laat u nooit in de steek. En op buitenwegen kunt u er net zo goed mee uit de voeten als in nauwe straatjes in de oude binnenstad. Dankzij zijn wendbaarheid, de uitstekende manoeuvreerbaarheid en de compacte afmetingen kunt u verder waar anderen moeten stoppen. Groot daarentegen is het laadvermogen dat met 7,5 en 8,55 ton niets te wensen over laat. Het efficiëntiepakket ECOFFICIENCY ondersteunt de krachtige en zuinige Common-Rail dieselmotor van 3,0 liter. Buitengewoon milieubewust is de Canter Eco Hybrid, waarmee een brandstofbesparing tot wel 23 % kan worden bereikt, waardoor de meerprijs voor de hybride technologie zich al binnen een paar jaar terugbetaalt.

De Canter voor de landschapsarchitectuur en hoveniersbranche

Wie op smalle weggetjes door tuinen, parken en bossen rijdt, heeft een uitzonderlijk compact voertuig nodig. Een voertuig dat betrouwbaar en comfortabel is, en bovendien over een groot laadvermogen beschikt. Maak kennis met de Canter. Dankzij de compacte constructie en de cabinebreedte van 2 meter (of 1,70 meter in de extra compacte variant) kan de nieuwe Canter vrijwel overal komen en daarbij bovendien al het benodigde materiaal vervoeren.

De Canter voor de bouwsector

Op onvermoeibare en betrouwbare wijze vervoert de Canter met zijn robuuste chassis ladingen tot 6 ton in één keer naar de bestemming. Een aanhanggewicht tot 3,5 ton vormt geen enkel probleem. En de grote flexibiliteit is terug te vinden in de talrijke opbouwvarianten als de open laadbak- en kipperbakuitvoeringen die af fabriek kunnen worden geleverd. Bij alle krachtpatserij blijft de Canter uiterst wendbaar, terwijl het rijcomfort overtuigt. Daarbij kan met het efficiëntiepakket ECOFFICIENCY het brandstofverbruik tot 9% worden verlaagd. Hierdoor is de Canter voor de bouw een uitermate daadkrachtige en tegelijkertijd zuinige medewerker.

De Canter voor gemeentewerken

De grote flexibiliteit van de Canter komt goed van pas bij de talloze vereisten van de gemeentewerken. Met vijf gewichtsklassen, drie verschillende cabines en motoren, zes wielbases, vierwielaandrijving en een hybride uitvoering is het niet moeilijk om de juiste Canter te vinden. Het chassisconcept van de Canter is geschikt voor allerlei opbouwoplossingen bij een hoog laadvermogen - 365 dagen per jaar. 

Wilt u graag meer informatie over Canter en zijn uitrustingsmogelijkheden en opbouwoplossingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze dichtstbijzijnde vestiging. Aangenaam!

 

Waar bent u naar op zoek?