Tel. 0800 - 936 746 5

De vernieuwde A-Klasse 


We hebben er allemaal ademloos naar gekeken: de wereldpremière van de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse. Wij kunnen niet wachten tot deze vernieuwde bestseller in onze showroom staat en we kunnen ons voorstellen dat we niet de enige zijn. Daarom zetten we de belangrijkste vernieuwingen voor je op een rijtje.


Uiterlijk
We hebben het al kunnen zien: de uiterlijke veranderingen. Minder scherpe vouwen, nieuwe en puntige lichtunits aan de voor- en achterzijde en een bijzonder lage grille geven de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse een vernieuwd jasje. Wij zijn fan!


MBUX
Het enkele, vrij kleine scherm dat bij het huidige model 'los' op het geheel leek te zijn geplaatst, maakt plaats voor een lang en breed scherm dat zich ogenschijnlijk naadloos uitstrekt tot achter het stuurwiel. Daarbij komt Mercedes-Benz andere vooruitstrevende technologie: het is mogelijk om tegen de nieuwe A-Klasse te praten, waarop de Mercedes zelfstandig een antwoord formuleert.


Motoren
De nieuwe A-Klasse is leverbaar in drie variaties: twee benzinemotoren en een dieselmotor. De A200 levert 163 pk uit een 1.4 motor en de A250 is goed voor 224 pk uit een 2.0 benzinemotor. De A180d levert 116 pk uit een 1.5 dieselmotor. Voor ieder wat wils dus!  
Contact

Vanaf mei staat de vernieuwde A-Klasse in onze showrooms. Heeft u vragen over de A-Klasse? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.