• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Erkend Schadeherstel

  •  

Erkend Schadeherstel

 

Wanneer u schade heeft aan uw Mercedes-Benz, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waarmee zij zaken doen. Bij uw Wensink Mercedes-Benz heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Bovendien zijn wij dé Mercedes-Benz expert bij uitstek. En dankzij het gebruik van uitsluitend originele onderdelen behoudt uw Mercedes-Benz zijn waarde.

Grote plaatwerkschade

Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. Het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen zorgt ervoor dat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uit ziet, maar ook voldoet uw Mercedes weer aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die Mercedes-Benz nu eenmaal stelt. U heeft tenslotte niet voor niets voor een Mercedes-Benz gekozen.


Kleine plaatwerkschade

Bij krassen en kleine deukjes hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten worden. Wensink Mercedes-Benz heeft de techniek en ervaring in huis om kleine schade snel te verhelpen. Daarbij zijn de tarieven zeer aantrekkelijk. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden en u zult zien dat er veel meer mogelijk is dan u denkt!

Ruitschade

Een ongewenste ster in uw voorruit wordt met de juiste gereedschappen en materialen gerepareerd. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). Ook voor volledige vervanging van uw autoruit is Wensink Mercedes-Benz het aangewezen adres. Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en vakkundig worden geplaatst. Het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen en vakkundige montage is essentieel. Voor volledige vervanging van de voorruit hanteren enkele verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. In dat geval neemt Mercedes-Benz veelal een deel van het eigen risico voor zijn rekening. Vraag ons naar de mogelijkheden.


SmallRepair

Er zijn beschadigingen die voor de eigenaar pijnlijker zijn dan voor de auto zelf: kleine beschadigingen aan buiten- en binnenkant, die in de loop van een autoleven simpelweg niet te vermijden zijn. In vele gevallen kunnen dat soort beschadigingen heel eenvoudig worden weggewerkt - zonder hele onderdelen te vervangen. Met Mercedes-Benz SmallRepair bieden we u de mogelijkheid om kleine deuken, steenslag in de voorruit of beschadigingen aan de bumpers snel en vooral goedkoop weer te laten verdwijnen. Wensink Mercedes-Benz biedt u de bekende hoge en beproefde kwaliteit. De kwaliteit die u gewend bent.

Contact

Heeft u vragen over onze verschillende reparatietechnieken? Neem dan contact met ons op, of kom langs in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag. U kunt natuurlijk ook direct een werkplaatsafspraak met ons inplannen. Aangenaam!

 

Waar bent u naar op zoek?