• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Schade met uw Mercedes-Benz?

  •  

Schade met uw Mercedes-Benz?

 

Het overkomt zelfs de besten onder ons: schade rijden. Natuurlijk hopen wij dat u zo min mogelijk te maken heeft met dit onderdeel van uw rijervaring, maar graag laten we u weten dat wij een uitstekende schadeherstelservice aanbieden.

Maak direct een afspraak


Uw Mercedes-Benz is in goede handen
Of het nu gaat om carrosserieschade, spuitwerkzaamheden of de vervanging van onderdelen: als ongevalschade moet worden gerepareerd, staan de vakmensen van de Wensink Mercedes-Benz voor u klaar. Hier is uw auto in handen van specialisten die elke dag met Mercedes-Benz modellen werken en daarom volledig met uw Mercedes-Benz vertrouwd zijn. Wij repareren alle schade met originele onderdelen, de nieuwste technieken en de beste gereedschappen. Daarnaast werken we volgens de strenge fabrieksvoorschriften van Mercedes-Benz. Hierdoor behoudt uw auto zijn waarde.

Daarnaast kennen wij uw auto beter, omdat wij al sinds 1986 intensief met echte Mercedes-Benz wagens werken. Wanneer uw auto onze werkplaats uitrolt, is hij weer als nieuw. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Aangenaam!

Snelle service
Omdat al onze vestigingen beschikken over een eigen werkplaats, kunnen onze medewerker kleine schade zoals steenslag, kleine krasjes en deukjes vaak ter plekke repareren terwijl u wacht. Voor gecompliceerde schade brengen wij uw auto naar één van onze specialistische schadeherstelvestigingen in Groningen of Apeldoorn.

Contact
Heeft u vragen over wat Wensink voor u kan betekenen bij schade? Neem gerust contact op met ons op, we helpen u graag!

Voor meer informatie over onze twee grote schadeherstelwerkplaatsen:

Aart Hasselaar

Schademanager Apeldoorn
T: 055 - 538 9389 

E: aart.hasselaar@wensink.nl

Henk-Jan Stinissen

Schademanager Groningen
T: 050 - 547 2191
E: henkjan.stinisen@wensink.nl
 

Waar bent u naar op zoek?