• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz Servicecontract

Veilig:

Uw Mercedes-Benz is bij ons in goede handen - en blijft perfect onderhouden.

Voorspelbaar:

U profiteert van betere kostencontrole dankzij vaste maandelijkse termijnbedragen en transparante kosten.

Zeker:

U kunt zonder meer op uw auto vertrouwen – en u bent altijd met een goed gevoel onderweg.

De kwaliteit van een Mercedes-Benz personenwagen staat natuurlijk niet ter discussie. Veilig, comfortabel, betrouwbaar en stijlvol. Maar zelfs uw Mercedes-Benz moet periodiek voor onderhoud naar de garage worden gebracht. Daarmee verzekert u zich van een lange storingsvrije inzet. U kunt blijven genieten van het beste dat Mercedes-Benz te bieden heeft.


Weet waar u aan toe bent

Of het nu om een verlenging van de garantie gaat of een fullservicecontract, er is een perfect Mercedes-Benz servicecontract voor elke wens en elke portemonnee. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om aanvullende werkplaatskosten, want onverwachte reparaties, onderhoudswerkzaamheden of de vervanging van slijtageonderdelen zijn al in overeenstemming met het servicecontract gedekt. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeur en wensen. Daarmee plant u het onvermijdelijke en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw mobiliteit. Die blijft gewaarborgd. Met het Mercedes-Benz Servicecontract weet u waar u aan toe bent.


Gegarandeerde kwaliteit

Groot voordeel van het Mercedes-Benz Servicecontract is dat u voor onderhoud gewoon bij uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer terecht kunt. Met het servicecontract bent u altijd verzekerd van Mercedes-Benz kwaliteit – van de services van gekwalificeerde werkplaatsspecialisten en van Mercedes-Benz originele onderdelen.

Zekerheden van het servicecontract

  • Wat goed, is moet goed blijven. Daarvan bent u verzekerd dankzij de expertise van de erkende Mercedes-Benz dealer.
  •  Vervanging van uw banden is natuurlijk inbegrepen bij het onderhoud via uw eigen Mercedes-Benz dealer.
  •  Mocht u onverhoopt een keer stil komen te staan, kunt u vertrouwen op verregaande service van Mercedes-Benz. U kunt ons in heel Europa 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via het gratis telefoonnummer 00800 1 777 777 of met gsm via +31 (0)20 654 52 77. De dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer helpt u snel weer op weg!
 

Waar bent u naar op zoek?