• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Goedkoper, maar wel met dezelfde garantie.

Mercedes-Benz Originele Ruilonderdelen

  •  

Mercedes-Benz Originele Ruilonderdelen

 

Het is erg belangrijk om uw auto van regelmatig onderhoud te voorzien. Dit zorgt er namelijk voor dat de auto een stuk langer met u meerijdt. Onderhoud houdt soms in dat er onderdelen van uw Mercedes moeten worden vervangen. Als u de kwaliteit van uw auto wilt behouden, dan is het enorm aan te raden om originele Mercedes-Benz onderdelen te gebruiken tijdens onderhoud en reparatie. Het kan echter zijn dat u niet veel geld wilt uitgeven. Mercedes heeft hiervoor een voordelige optie bedacht: originele ruilonderdelen.

Goedkoper, maar met dezelfde garantie

Mercedes-Benz ruilonderdelen zijn snel tot 50% goedkoper dan nieuwe onderdelen. Toch voldoen ze aan dezelfde kwaliteitsstandaard! De onderdelen worden, voordat ze verkocht worden als ruilonderdelen, volledig hersteld door specialisten. Ook worden ze volledig aangepast op de nieuwste technieken, zodat zelfs de nieuwste modellen onderhouden kunnen worden met ruilonderdelen. Daarnaast krijgt u op deze onderdelen dezelfde fabrieksgarantie als op nieuwe onderdelen. Kortom, het perfecte voordelige alternatief van originele nieuwe onderdelen.
 

Catalogus

U kunt ook een kijkje nemen tussen al onze ruilonderdelen in onze catalogus. 

 

Milieuvriendelijk

Originele ruilonderdelen zijn groen. Het hergebruik van onderdelen zorgt ervoor dat Mercedes-Benz minder energie en grondstoffen verbruikt, Elk ruilonderdeel dat Mercedes maakt zorgt ervoor dat de fabricatie van een nieuw onderdeel nog even uitgesteld kan worden. En dit stelt ook alle energie, arbeid en materiaal dat gepaard gaat met het maken van dit nieuwe onderdeel uit.

Het werken met ruilonderdelen werkt zo groen en voordelig dat wij bijna al uw oude onderdelen mogen aanvaarden als betaalmiddel wanneer u een origineel ruilonderdeel bij ons laat inbouwen. Groen en voordelig dus.

Heeft u vragen over originele ruilonderdelen? Dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig, dan kunt u hier direct een werkplaatsafspraak inplannen. Wat uw wens ook is, wij helpen u graag. Aangenaam! 

 

Waar bent u naar op zoek?