• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes me

  •  

Mercedes me

 

Mercedes connect me verbindt u met uw auto. En uw auto verbindt u met alles wat voor u belangrijk is. Stap in een intelligent verbonden wereld. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is uw Mercedes-Benz. In de portal hebben we innovatieve services, producten en lifestyle-aanbiedingen van Mercedes-Benz, Daimler en samenwerkende partners gebundeld. Mercedes me is vanzelfsprekend ook via de smartphone in uw auto bereikbaar.

Mercedes connect me Adapter

Wanneer uw Mercedes-Benz voertuig niet standaard is uitgerust met Mercedes connect me is er voor een aantal modellen toch de mogelijkheid uzelf met uw auto te laten verbinden met behulp van de Mercedes connect me Adapter.


 

Mercedes me connect

Verschillende services en diensten zoals parkeren met één druk op de knop, instellingen wijzigen, voertuiggegevens van afstand checken, informatie met betrekking tot onderhoudsmanagement en meer. 

Mercedes me assist

Flexibel, betrouwbaar en individueel: Mercedes me assist maakt het onderhoud aan uw auto heel eenvoudig. 


Mercedes me finance

De snelste weg naar een eigen Mercedes-Benz begint met ons financieringsaanbod. Hiermee kan de betaling exact worden afgestemd op uw financiële situatie.

Mercedes me inspire

Mercedes me inspire nodigt u uit om van gedachten te wisselen: via de Community kunt u meedenken over nieuwe ideeën van Mercedes-Benz, met experts discussiëren, advies van servicemedewerkers krijgen en ervaringen delen met andere fans van het merk over uiteenlopende onderwerpen.

Mercedes me move

Met Mercedes me move kunt u gebruikmaken van een breed scala aan mobiliteitsoplossingen waarvoor u niet per se zelf een auto hoeft te bezitten.

Mercedes me portal

Uw nieuwe, persoonlijke toegangspoort tot de wereld van Mercedes-Benz. Hier komt u meer te weten over innovatieve services en aantrekkelijke aanbiedingen. 

 

Waar bent u naar op zoek?