• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

Altijd en overal mobiel.

Mobilo

 •  

Mobilo

 

Uw Mercedes-Benz is standaard voorzien van het Mobilo mobiliteitspakket. Dit betekent dat u overal in Europa voorzien bent van service ter plekke. U hoeft dus nooit meer bang te zijn om met pech langs de weg te staan. Wanneer dit gebeurt, komen wij u namelijk direct helpen. Zo komt u altijd en overal aan op uw plaats van bestemming.

Mobilo geeft u zekerheid in veel verschillende situaties:

 • Wanneer u te maken krijgt met een technisch defect of startproblemen;
  Dit kan een lege accu zijn, maar bijvoorbeeld ook een lekke band.
 • Bij ongeval en vandalisme;
  Wanneer u in een ongeluk terechtkomt, proberen wij uw situatie zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij zorgen indien nodig voor het afslepen van uw voertuig, rechtsbijstand en zelfs voor een tolk. U hoeft zich dus niet druk te maken om verzekeringstoestanden en de afhandeling van uw autoschade.
 • Bij kleine voorvallen.
  Ook bij kleine ongelukjes zoals het tanken van de verkeerde brandstof, het kwijtraken van uw sleutel en andere vergissingen schieten wij u te hulp. Zo kunt u optimaal van uw reis blijven genieten, wat er ook gebeurt.

Verleng Mobilo met een onderhoudsbeurt tot 30 jaar lang!

De Mobilo service is vanaf uw kentekenregistratie twee jaar lang geldig. Na deze periode kunt u de service eenvoudig verlengen: plan een onderhoudsbeurt bij ons in! Na deze onderhoudsbeurt is uw mobiliteitsgarantie een jaar lang geldig. Plant u na een jaar nog een onderhoudsbeurt, dan wordt de garantie opnieuw verlengd. Op deze manier blijft Mobilo geldig tot maar liefst dertig jaar lang!

Wilt u graag meer informatie over Mobilo ontvangen? Neem dan contact met ons op. Als u uw Mobilo service graag met een jaar wilt verlengen kunt u natuurlijk ook gewoon direct een onderhoudsbeurt bij ons inplannen. Aangenaam!


Wilt u meer weten over Mobilo en welke diensten er onder vallen lees dan hier de brochure!

 

Waar bent u naar op zoek?