• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Service bij Wensink

  •  

Service bij Wensink

 

Onbezorgd rijden, dat is waar een aangename rijervaring om draait. Ook in een bestelwagen. Wensink helpt u graag aan een onbezorgde rijervaring met een breed aanbod dealeronderhoud. Want vergeet niet, zolang uw auto dealeronderhoud geniet, bent u verzekerd van gratis Europese pechhulp. 

Werkplaatsafspraak

Maak direct een werkplaatsafspraak bij Wensink voor uw Mercedes-Benz personenwagen. Dit kan snel en gemakkelijk online via onze werkplaatsplanner. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Onderhoud

Goed onderhoud en service van uw Mercedes-Benz zorgt ervoor dat u in een veilige en betrouwbare auto blijft rijden. Daarbij verlengt tijdig onderhoud, de levensduur van uw Mercedes-Benz en voorkomt dat u voor onvoorziene reparatiekosten komt te staan.


Onderhoudsabonnementen

Goed onderhoud is van groot belang voor iedere auto. Een goed onderhouden auto heeft namelijk een langer en gezonder leven. Het plannen van onderhoud is echter een klus die u liever uitstelt. U heeft namelijk leukere en belangrijkere dingen te doen. Wij begrijpen dit en daarom hebben we voor u een oplossing bedacht: onderhoudsabonnementen. Vanaf nu geniet u te allen tijde van een auto in topconditie, zonder papierwerk.

Mobiliteitsgarantie

Om maar met de deur in huis te vallen: u krijgt op elke nieuwe personenwagen van Mercedes-Benz in heel Europa een garantie van twee jaar.

Schade

Het overkomt zelfs de besten onder ons: schade rijden. Natuurlijk hopen wij dat u zo min mogelijk te maken heeft met dit onderdeel van uw rijervaring, maar graag laten we u weten dat wij een uitstekende schadeherstelservice aanbieden.

Onderdelen en accessoires

Wanneer u zelf sleutelt aan uw auto, wilt u zekerheid hebben over de kwaliteit en originaliteit van de onderdelen die u gebruikt. Hetzelfde geldt wanneer u uw wagen laat individualiseren met accessoires in onze garage. Met originele onderdelen heeft u de mogelijkheid om uw auto te personaliseren. 

 

Waar bent u naar op zoek?