Zeer scherpe privéleasetarieven voor de A-Klasse en de CLA.

Autorijden voor een vast bedrag per maand. Dat is privélease van Mercedes-Benz.Wilt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe A-Klasse of een CLA rijden, zonder een grote investering te hoeven doen? Dan is de tijdelijke Mercedes-Benz Privélease aanbieding iets voor u! Voor één vast bedrag per maand in een kunt u namelijk in een nieuwe Mercedes-Benz rijden. Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer. U hoeft helemaal niets te regelen. Dat doen wij voor u.

Als u particulier least, heeft u bovendien in de meeste situaties 0% fiscale bijtelling. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van alle privileges die horen bij het rijden in een nieuwe Mercedes-Benz.


Bekijk de A-Klasse Privélease aanbieding


Bekijk de CLA Privélease aanbieding

 


Bent u geďnteresseerd in het private leasen van uw nieuwe Mercedes-Benz tegen dit scherpe tarief of wilt u graag meer inhoudelijke informatie? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

 
 
 
 
 
 
 
 


 

Privélease van Mercedes-Benz

Met Privélease geniet u van de veiligheid en het comfort van Mercedes-Benz, inclusief alle services, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud. Daar hoeft u zelf niets voor te doen: dat regelen wij allemaal centraal voor u. Meer weten? Kijk dan op www.mercedes-benz-privelease.nl.

 

* Aanbod op basis van Privélease van Mercedes-Benz. Speciaal voor de particuliere klant, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar. Tarieven zijn inclusief btw en ontslagdekking. Acceptatie onder voorbehoud van Mercedes-Benz Financial te Utrecht.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart