Tel. 0800 - 936 746 5

Zeer scherpe privélease tarieven voor de A-Klasse, de B-Klasse en de CLA

Privélease van Mercedes-Benz.
Wilt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe A-Klasse, een B-Klasse of een CLA rijden, zonder grote investering? Dan is de tijdelijke Mercedes-Benz Privélease aanbieding echt iets voor u!

U rijdt namelijk al een A-Klasse voor slechts € 379,- per maand* , een B-Klasse vanaf € 399,- per maand* en een CLA voor €469,- per maand!*

> Bekijk de A-Klasse Privélease aanbieding


> Bekijk de B-Klasse Privélease aanbieding


> Bekijk de CLA Privélease aanbieding


Privélease van Mercedes-Benz is ook mogelijk voor de volgende Mercedes-Benz modellen:

  • CLA Shooting Brake vanaf € 479,- per maand*
  • GLA vanaf € 519,- per maand*Met Privélease geniet u van de veiligheid en het comfort van Mercedes-Benz, inclusief alle services, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud. Daar hoeft u zelf niets voor te doen: dat regelen wij allemaal centraal voor u. Meer weten? Kijk dan op www.mercedes-benz-privelease.nl.

 


* Aanbod op basis van Privélease van Mercedes-Benz. Speciaal voor de particuliere klant, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar. Tarieven zijn inclusief btw en ontslagdekking. Acceptatie onder voorbehoud van Mercedes-Benz Financial te Utrecht. 

 


Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, laat u inspireren en overtuigen!

Dat is Wensink, aangenaam!
Bent u geïnteresseerd in deze zeer scherpe actie of wenst u meer inhoudelijke informatie? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op!