Tel. 0800 - 936 746 5

Mercedes-Maybach

The essence of luxury


Een nieuw hoofdstuk in de legende van Mercedes-Benz: de versmelting met het merk Maybach-Motorenbau. Maybach staat al sinds zijn oprichting in 1921 bekend als exclusief, innovatief en elegant. Nu werkt het merk samen met Mercedes-Benz en samen bekleden ze de absolute top van de autowereld.

Hij is groot, hij is grandioos, hij is scherp. De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse laat een blijvende, imponerende indruk achter op iedereen die hem tegenkomt. Met zijn extra 207mm lengte ten opzichte van de S-Klasse is de Mercedes-Maybach een reus op de weg. Maar echte schoonheid vindt u niet enkel aan de buitenkant. Stap in en ervaar een grandioze ruimte van luxe Executive-stoelen, sfeerverlichting en zelfs een optionele klapbare schrijftafel. De Mercedes-Maybach bewijst zich zowel een comfortabele rustruimte als een strakke werkruimte.


Wij kunnen uren blijven praten over deze prachtauto. Kunt u ook geen genoeg krijgen van dit model, of wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Aangenaam!