Tel. 0800 - 936 746 5

Mercedes-Benz Originele Accessoires

Uw auto straalt uw persoonlijkheid uit. Nu nog meer dan ooit.


Uw Mercedes-Benz is meer dan enkel een transportmiddel. Het is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Het is een levensstijl, een statement. En omdat u uniek bent, verdient ook uw auto om uniek te zijn.

Car configurator

Laat uw Mercedes-Benz voor u spreken. In onze car-configurator kiest u gemakkelijk uw favoriete model uit. Daarna kunt u beginnen met personaliseren. Kies uw favoriete uitvoering en de opties, kleuren en accessoires die u het meeste aanspreken. Daarna rest u slechts nog de taak om achterover te leunen en te genieten van uw nieuwste creatie: een droomauto.

> Naar de Mercedes-Benz car-configurator

Collection

Wij begrijpen het volledig wanneer u het liefste op ieder moment van de dag een blik wilt werpen op uw geliefde auto. Toch is het soms tijd om uit te stappen. Uit de auto, maar niet uit het hart. Houd de Mercedes-Benz ervaring dichtbij met de merchandise uit de Mercedes-Benz official shop. Perfect om uzelf te verwennen, of om als cadeau te geven. Van kleding tot pennen en van aanstekers tot tassen en paraplu's - vind het allemaal op onderstaande link. Aangenaam!

Naar de Mercedes-Benz Official Online Shop
> Mercedes-Benz Collection Brochure 2017