Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Wensink Mercedes-Benz. Altijd op de hoogte blijven? Like dan onze Facebook pagina en volg ons op LinkedIn.


FAQ coronavirus

Lees meer

Wensink Mercedes-Benz blijft voor u open!

Lees meer

Wensink Apeldoorn meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland

Lees meer

Elektrisch rijden

Lees hier alles over onze elektrische, plug-in hybride en hybride modellen.

Lees meer

Mercedes-Benz Business Solutions bij Wensink

In navolging van haar succesvolle Lease Editions introduceert Mercedes-Benz nu de Business Solution uitvoeringen van A- t/m E-Klasse.

Lees meer

De nieuwe A-Klasse

In mei 2018 is de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse in onze showrooms. Deze bestseller is revolutionair en geheel vernieuwd! Lees hier het laatste..

Lees meer

Generation EQ, de elektrische toekomst van Mercedes-Benz

Met 'Generation EQ' laat Mercedes-Benz zien, hoe de elektrische auto al snel een volgende stap kan maken: het studiemodel in de vorm van een..

Lees meer

Wensink Classic & Luxury Cars opent uniek center in Heerenveen

Wensink Automotive gaat voor klassiek en luxe! In het voorjaar van 2018 start Wensink in Heerenveen een uniek center: Wensink Classic & Luxury..

Lees meer

Wensink Mercedes-Benz in Hoogeveen meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland

Wensink Mercedes-Benz in Hoogeveen is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Wensink kreeg de..

Lees meer

Wensink smart blijft mobiliteitspartner Vrouwenvoetbal SC Heerenveen

Het dameselftal van SC Heerenveen rijdt ook dit voetbalseizoen smart. Wensink smart blijft de mobiliteitspartner van de voetbalclub.

Lees meer

Bieze Food Group rijdt de komende jaren Mercedes-Benz en Ford via Wensink

De Bieze Food Group en Wensink Automotive hebben de handen ineengeslagen. Onlangs werd de samenwerking tussen beide toonaangevende bedrijven..

Lees meer

Showroom Apeldoorn sterrenrestaurant, theater en podium ineen!

Serious Request komt dit jaar naar Apeldoorn en dat kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Daarom is de showroom van Wensink..

Lees meer

Apeldoorn Business Awards bij Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Op donderdagavond 12 oktober 2017 vond in Orpheus de tweede editie van de Apeldoorn Business Awards plaats. De genomineerden konden in onze..

Lees meer

Kwaliteitscertificaat voor werkplaatsprocessen bij Wensink Nijmegen

Wensink Nijmegen heeft het kwaliteitscertificaat voor personenwagens werkplaatsen behaald. Dat betekent dat de werkplaats aan een..

Lees meer

Onze klanten aan het woord: Alles onder één dak!

Roel Schuring rijdt al 30 jaar Mercedes. En al 30 jaar koopt hij ze bij Wensink. Hij vertelt waarom dat zo is.

Lees meer

Onze klanten aan het woord: Opa's auto kan vliegen!

De kleinzoon van Cees Lubbers vertelde zijn juf op school dat opa een auto had die kon vliegen. Juf besloot toch even navraag te doen; reed opa..

Lees meer

Wensink Mercedes-Benz en Igmar Felicia gaan veelzijdige samenwerking aan!

Wensink Mercedes-Benz en DJ Igmar Felicia gaan nauw samenwerken. De Mercedes-Benz dealer gaat een brede mobiliteitssamenwerking aan met de..

Lees meer

Wensink Mercedes-Benz blijft mobiliteitspartner van PEC Zwolle

PEC Zwolle rijdt ook de komende twee jaar Mercedes-Benz. Wensink Mercedes-Benz blijft de autosponsor van de voetbalclub. Op vrijdag 23 juni..

Lees meer

Wensink faciliteert comfortabele Mercedes-Benz GLS voor De Librije

De gasten van De Librije in Zwolle kunnen ook in 2017 genieten van aangename mobiliteit. Wensink Mercedes-Benz faciliteert een Mercedes-Benz..

Lees meer

Medical Groep breidt smart forfour wagenpark uit

Medical Groep heeft onlangs vijf nieuwe smarts forfour in ontvangst mogen nemen van Wensink Groningen. Het wagenpark bestaat nu uit 20 smarts...

Lees meer

Wensink smart nieuwe mobiliteitspartner Landstede Basketbal

Landstede Basketbal rijdt de komende jaren smart. Landstede Basketbal, Wensink smart en Wensink Lease zijn een nauwe mobiliteitssamenwerking..

Lees meer

Wensink Automotive faciliteert B-Klasse electric drive aan TechFunity

Aventus mocht donderdag 16 februari de sleutels van een nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse electric drive in ontvangst nemen voor TechFunity, een..

Lees meer

smart dealer Wensink onderscheiden voor klantvriendelijkheid

smart en Mercedes-Benz dealer Wensink is voor zijn zeer klantvriendelijke manier van werken onderscheiden met de Klant Nr. 1-medaille. Met..

Lees meer

Mercedes-Benz dealer Wensink Hoogeveen: gouden medaille voor klanttevredenheid

Mercedes-Benz dealer Wensink in Hoogeveen is onderscheiden met een gouden Klanttevredenheids-medaille. Wensink kreeg de prestigieuze..

Lees meer

Wensink Automotive viert 30-jarig jubileum

Het was 16 december 1986 toen Ron Wensink zijn droom realiseerde. De start van een eigen bedrijf door de verzelfstandiging van een vijftal..

Lees meer

Uitslag open dag PEC Zwolle

Wij kijken terug op een geslaagde Open Dag van PEC Zwolle! Voetbalfans konden een selfie maken met hun favoriete voetbalspeler in de nieuwe..

Lees meer

Wensink Mercedes-Benz faciliteert auto’s voor 4Daagse Journaal

Omroep Gelderland rijdt ook dit jaar voor de '4Daagse Journaals' en 'Zomer in Gelderland'. Wensink Mercedes-Benz faciliteert voor deze..

Lees meer

Wensink begroet eerste officieel erkende Mercedes-Benz Product Expert

Dinsdag 7 juni jl. werden bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht de nieuwe Mercedes-Benz Product Experts officieel in het zonnetje gezet. De..

Lees meer

Wensink Zwolle support BMX'er Laura Smulders op haar weg naar Rio

Wensink Zwolle support BMX'er Laura Smulders met een gloednieuwe Mercedes-Benz Citan op haar weg naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro...

Lees meer

Top vijf Mercedes-Benz personenwagens onder de €10.000

Duurder betekent niet altijd beter. Dat bewijzen wij vandaag, met de top vijf Mercedes-Benz personenwagens onder de €10.000,-! Alle wagens uit..

Lees meer

Kwaliteitscertificaat voor werkplaatsprocessen bij Wensink Mercedes-Benz Emmen

Wensink Mercedes-Benz Emmen heeft het kwaliteitscertificaat voor personenwagens, bestelwagens en trucks werkplaatsen behaald. Dat betekent dat..

Lees meer

Wensink Schade Apeldoorn en Groningen officieel gecertificeerd voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel

Wensink Schade Apeldoorn en Groningen zijn onlangs gecertificeerd voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel. Het certificaat geeft aan dat..

Lees meer

Opzienbarende introductie nieuwe E-Klasse

Paleis Het Loo in Apeldoorn was zaterdag 9 april jl. het decor voor de grote introductie van de nieuwe E-Klasse. Wensink presenteerde het..

Lees meer

Nieuwe smarts en verhuurlocatie voor smarthuren.nl

smarthuren.nl heeft 20 nieuwe smarts forfour in gebruik genomen. Het zijn de eerste van in totaal 50 stuks die dit jaar geleverd worden. De..

Lees meer

Druk bezocht FC Groningen Sportcafé

Showroom Wensink Mercedes-Benz was op dinsdag 8 maart jl. het decor voor een spraakmakende businessclubavond van FC Groningen. FC Groningen en..

Lees meer

Vierde ster voor Restaurant De Librije

3-Sterren Restaurant De Librije in Zwolle kan genieten van een extra ster. Vanaf heden faciliteert Wensink Mercedes-Benz een nieuwe S-Klasse..

Lees meer

Zeven smart forfour voor INTER-PSY

INTER-PSY uit Groningen heeft onlangs zeven smarts forfour in gebruik genomen. De auto's zullen worden ingezet voor Effect Thuisbegeleiding,..

Lees meer

Officiële reactie MBNL op resultaten emissietesten

Mercedes-Benz Nederland geeft zijn officiële reactie op het verschil in emissie tussen de testresultaten en de praktijk. De boodschap van de..

Lees meer

Wensink Leeuwarden onderscheiden voor klantvriendelijkheid

Wensink ontvangt zeer hoge cijfers als het gaat om klanttevredenheid. Renzo Koopman kreeg hiervoor een speciale onderscheiding.

Lees meer

Verkoop Mercedes AMG Petronas 2015 World Champion Edition

Met het winnen van de constructeurstitel en de eerste twee plaatsen van het rijdersklassement van het wereldkampioenschap door Lewis Hamilton..

Lees meer

Alle Mercedes-Benz releases uit 2015

Mercedes-Benz kijkt met gepaste trots terug op het jaar 2015. Niet alleen heeft het bedrijf zijn beste formule 1-seizoen ooit achter de rug -..

Lees meer
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart