• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Welkom bij Wensink

  •  

Welkom bij Wensink

 

Reviews

Hieronder het overzicht van de reacties die wij van klanten hebben mogen ontvangen.

  • Customer Service
  • Sales

De 5-Star Rater is een klanttevredenheidsmeting van Mercedes-Benz. Hiermee stellen we onze klanten en prospects in de gelegenheid om ons te laten weten wat zij van onze dienstverlening vinden. Dat kan voor een serviceverlening zijn of bijvoorbeeld voor een verkoopgesprek van een voertuig. Na ons contact sturen we u een uitnodiging om de beoordeling op onze site achter te laten en die te waarderen met 1 tot 5 sterren. Natuurlijk streven wij na om u de maximale tevredenheid te halen en nemen we alle opmerkingen ter harte om die nog verder te verbeteren. (download hier de volledige 5-star disclaimer)

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of klacht? Dank kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u op zoek naar de contactgegevens of openingstijden van onze vestigingen?

Vestigingen

In onze 20 Mercedes-Benz vestigingen staan ruim 500 medewerkers elke dag voor u klaar. Bent u op zoek naar specifieke informatie zoals adresgegevens of openingstijden van één van onze vestigingen? 

Vacatures

Bij Wensink streven we, net als Mercedes-Benz, naar das Beste oder nichts. Dit geldt natuurlijk voor onze auto's, service en diensten, maar ook voor onze mensen. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuw talent.

Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten ons dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant. Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.

 

Waar bent u naar op zoek?