• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Welkom bij Wensink

  •  

Welkom bij Wensink

 

100 jaar na oprichting van het merk Mercedes-Benz is Wensink gestart als Mercedes-Benz dealer. Inmiddels is Wensink uitgegroeid tot een van de grotere Mercedes-Benz dealerbedrijven in Nederland met diverse vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. 

Wilt u meer weten over Wensink? Klik dan hier.

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of klacht? Dank kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u op zoek naar de contactgegevens of openingstijden van onze vestigingen?

Vestigingen

In onze 20 Mercedes-Benz vestigingen staan ruim 500 medewerkers elke dag voor u klaar. Bent u op zoek naar specifieke informatie zoals adresgegevens of openingstijden van één van onze vestigingen? 

Vacatures

Bij Wensink streven we, net als Mercedes-Benz, naar das Beste oder nichts. Dit geldt natuurlijk voor onze auto's, service en diensten, maar ook voor onze mensen. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuw talent.

Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten ons dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant. Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.

 

Waar bent u naar op zoek?