Mercedes-Benz WebParts

In zakelijk verband bestellen

De zakelijke wereld is druk. U bent de hele dag door bezig met allerlei afspraken. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u daarom graag zelf bepaalt wanneer u bepaalde dingen doet. Daarom wilt u niet vast zitten aan kantooruren. Vanaf nu hoeft dat wat ons betreft ook niet meer. Maak kennis met Mercedes-Benz webparts. Een zakelijke, online besteldienst voor al uw originele onderdelen.


De voordelen van Webparts

Graag overtuigen wij u van het nut van zakelijk originele onderdelen bestellen via Mercedes-Benz webparts. Daarom hebben wij alle voordelen van deze service overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.
  • 24 uur per dag originele onderdelen bestellen, elke dag van de week;
  • Een enorme collectie, dus ook veel voertuigspecifieke onderdelen;
  • De persoonlijke voordelen die u met ons bent overeengekomen blijven van toepassing;
  • Informatie over de beschikbaarheid van de onderdelen en de leveringskosten.
  • Afhandeling van de bestelling via een SAP-interface;
  • Onze unieke dealeracties worden ook actueel bijgehouden in de webparts-omgeving.


Aanmelden en inloggen

Aanmelden voor Mercedes WebParts is erg gemakkelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met onze accountmanagers. Zij voorzien u van een online registratieformulier waarin u uw gegevens kunt invullen.

Zodra u bent aangemeld, kunt u inloggen met deze link. U komt nu terecht in een persoonlijke shopomgeving waar u direct kunt beginnen met het bestellen van originele onderdelen, 24 uur per dag, zeven dagen in de week!

 

 Frederik de Jong

 Accountmanager Parts Regio Noord & Zuid

 T: 06-235 01 592

 E: frederik.de.jong@wensink.nl


De online Tour

Er bestaat geen betere manier om onze online shopomgeving te leren kennen dan er simpelweg even doorheen lopen. Daarom is dit exact wat u via de onderstaande link kunt doen. Klik op de link, kies de taal die uw voorkeur geniet en leer wat u allemaal kunt doen met de nieuwe WebParts-omgeving!   


Start de Guided Tour


WebParts brochure

Naast de online tour bestaat er een handboek over de online bestelomgeving. Dit handboek legt u stap voor stap uit hoe u de online WebParts-omgeving het beste kan gebruiken voor uw specifieke situatie.


De mogelijkheid om online te bestellen wordt op het ogenblik alleen voor zakelijke klanten aangeboden. Bent u een particuliere klant? Dan helpen wij u graag in onze dichtstbijzijnde vestiging. U kunt natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen. Aangenaam!

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart