Mercedes me

Mercedes connect me verbindt u met uw auto. En uw auto verbindt u met alles wat voor u belangrijk is. Stap in een intelligent verbonden wereld. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is uw Mercedes-Benz. In de portal hebben we innovatieve services, producten en lifestyle-aanbiedingen van Mercedes-Benz, Daimler en samenwerkende partners gebundeld. Mercedes me is vanzelfsprekend ook via de smartphone in uw auto bereikbaar.


Mercedes connect me Adapter

Wanneer uw Mercedes-Benz voertuig niet standaard is uitgerust met Mercedes connect me is er voor een aantal modellen toch de mogelijkheid uzelf met uw auto te laten verbinden met behulp van de Mercedes connect me Adapter. Klik hier voor meer informatie over de Mercedes connect me Adapter.


 

Mercedes me connect 

Verschillende services en diensten zoals parkeren met ťťn druk op de knop, instellingen wijzigen, voertuiggegevens van afstand checken, informatie met betrekking tot onderhoudsmanagement en meer. 

Meer informatie


Mercedes me assist 

Flexibel, betrouwbaar en individueel: Mercedes me assist maakt het onderhoud aan uw auto heel eenvoudig. 

Meer informatie


Mercedes me finance 

De snelste weg naar een eigen Mercedes-Benz begint met ons financieringsaanbod. Hiermee kan de betaling exact worden afgestemd op uw financiŽle situatie.

Meer informatie


Mercedes me inspire 

Mercedes me inspire nodigt u uit om van gedachten te wisselen: via de Community kunt u meedenken over nieuwe ideeŽn van Mercedes-Benz, met experts discussiŽren, advies van servicemedewerkers krijgen en ervaringen delen met andere fans van het merk over uiteenlopende onderwerpen.

Meer informatie

 

Mercedes me move 

Met Mercedes me move kunt u gebruikmaken van een breed scala aan mobiliteitsoplossingen waarvoor u niet per se zelf een auto hoeft te bezitten.

Meer informatie


Mercedes me portal 

Uw nieuwe, persoonlijke toegangspoort tot de wereld van Mercedes-Benz. Hier komt u meer te weten over innovatieve services en aantrekkelijke aanbiedingen. 

Meer informatie


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart