Onderdelen en accessoiresWanneer u zelf sleutelt aan uw auto, wilt u zekerheid hebben over de kwaliteit en originaliteit van de onderdelen die u gebruikt. Hetzelfde geldt wanneer u uw wagen laat individualiseren met accessoires in onze garage. Met originele onderdelen heeft u de mogelijkheid om uw auto te personaliseren. Uw auto straalt uw persoonlijkheid uit. En daar wilt u van genieten. Niet alleen wanneer u in de auto zit, maar ook wanneer u er weer uitgestapt bent. Daarom kunt u bij Wensink terecht voor een breed aanbod aan Mercedes-Benz merchandise. Zo houdt u uw auto altijd dichtbij.


Onderdelen

U heeft de keuze uit twee soorten onderdelen: originele nieuwe onderdelen en originele ruilonderdelen. Onze ruilonderdelen zijn niet alleen tot 35% goedkoper, maar doordat ze worden hergebruikt ook een stuk groener. Wilt u graag in zakelijk verband onderdelen inkopen? Dan hebben wij een speciale service voor u: Mercedes-Benz Webparts. Dit is een online besteldienst waarmee u 24 uur per dag onderdelen kan bestellen.


Direct op zoek naar een specifiek onderdeel

Bent u direct op zoek naar een specifiek onderdeel? Neem eens een kijkje in onze speciale Mercedes-Benz onderdelen webshop. Hier vindt u een willekeur aan onderdelen die direct beschikbaar zijn vanuit onze magazijnen ook voor modellen die al wat meer jaren mee gaan. En niet geheel onbelangrijk: Lekker scherp geprijsd! 


Accessoires

Ook wanneer uw auto uit het zicht is wilt u de beleving ervan niet missen. Daarom hebben wij voor u een webshop met een uitgebreide voorraad merchandise opgezet. Van pennen tot loopautootjes en van armbanden tot espressokopjes, wij hebben het allemaal. Neem maar eens een kijkje in de Mercedes-Benz Official Online Shop!

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart