Mercedes-Benz Rescue Card

Een onopvallend kleine sticker met een opvallend groot verschil.


Wat wij u graag willen bieden is een aangename, complete rijervaring. Eén van de componenten van uw rijervaring wordt echter vaak over het hoofd gezien. Deze component is uw veiligheid. Bij Mercedes staat veiligheid echter bekend als één van de kernpunten van auto-ontwerp. Door de jaren heen werden auto's steeds veiliger en uitgerust met creatieve innovaties zoals kreukelzones, ABS, stuurbekrachtiging en airbags. Maar nog steeds blijft Mercedes zich ontwikkelen op het gebied van veiligheid. Dit keer met een gratis Rescue Card.


Rescue Card

Maak kennis met de Mercedes-Benz rescue card. een onopvallend kleine sticker met een opvallend groot verschil. Wat doet de rescue card precies? Simpel gezegd is het een sticker die met een smartphone gescand kan worden door reddingswerkers. Deze reddingswerkers zien na het scannen direct waar uw airbags, tank, elektrische leidingen en nog veel meer zit. Hierdoor weten zij precies welke handelingen ze wel en niet moeten verrichten op uw auto. Hierdoor wordt u sneller en een stuk veiliger uit uw auto gehaald.Vanaf september 2013 voorziet Mercedes-Benz alle nieuwe voertuigen van deze Rescue Card in de vorm van een QR-code sticker. Deze Rescue Card is ook beschikbaar voor oudere Mercedes-Benz voertuigen vanaf het bouwjaar 1990.Gratis montage

Wilt u uw voertuig laten voorzien van deze Rescue Card dat kan simpelweg door contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vesitiging. Wij bevestigen de Rescue Card geheel gratis. Aangenaam! 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart