Wensink Mercedes-Benz Garantie

Wij houden u op de weg.


Om maar met de deur in huis te vallen: u krijgt op elke nieuwe personenwagen van Mercedes-Benz in heel Europa een garantie van twee jaar.


De genoemde garantie is geldig vanaf de dag van aflevering of vanaf de eerste kentekenregistratie. Nog een voordeel: wij bieden de garantie aan zonder kilometerbeperking en hij vult de wettelijke garantiebepalingen aan. Zo kunnen wij u van de zekerheid voorzien dat uw Mercedes-Benz in topconditie blijft, zelfs na jarenlang gebruik!

De garantie op nieuwe voertuigen van Mercedes-Benz geldt in alle lidstaten van de EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.


Overige garantievormen

Naast een standaard fabrieksgarantie bieden wij enkele andere garantievormen: 

  • Mobilo

    Elke nieuwe Mercedes-Benz wordt bij ons standaard uitgerust met de Mobilo-service. Dit houdt in dat u overal in Europa zeker weet dat u op uw plaats van bestemming terecht komt. Komt u ergens met pech langs de weg te staan? Geen zorgen! Wij bieden ter plekke direct hulp, zodat u binnen een mum van tijd weer door kunt reizen.

  • SterGarantie (verlengde garantie)

    Op elke nieuwe Mercedes-Benz krijgt u in ieder geval twee jaar fabrieksgarantie. Toch willen wij u ook na deze twee graag voorzien van een voordelig garantiepakket. Daarom bieden we u Mercedes-Benz Stergarantie aan. Dit is volledige zekerheid die u jaarlijks kan afsluiten.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart